3 gün sonra kurtboğazına gitmeyi planlıyorum ancak kurtboğazına hiç gitmedim.kulanmam gereken takım ,yem,vb. ayrıntılı bilgi veren olursa çok sevinirim.
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=11628&highlight=Kurtbo%F0az%FD bence bu konuya bir bakın derim
kurtbogazi barajindan av alan arkadaslarin yem ve takim turleri hakkinda bilgi vermesini rica ediyorum..saygilarimla.
ben bilgi veriyim kurtboğazında bol bol levrek vardır. beyaz ve kırmızı sasiye iyi geliyorlar ben geçtiğimiz yaz bayağı bir gittim kurtboğazına. ancak avlanırken bir yerde takılı kalmayın alın elinize livarınızı barajı biraz gezin çünki bu levrekler sürü halinde geziyorlar tek bir yerde kalırsanız sürüsüne de rastlama olasılığını azdır. ben 5 dakika 10 tane yakaladım geçen yaz. neyse beyaz ve kırmızı sasi götürün.Barajda sazan turna gibi balıkların olduğu söyleniyor ama ben ne tuttum ne tutan gördüm. levrek ve gümüş yavrularından başka birşey yok bol şanslar
kurtbogazi emre bey bilgilendirmeleriniz icin tesekkurler..bugunlerde gitmeyi planliyorum sizce bu mevsinde kurtbogazinin hangi nokatasindan sans aranabilir.Ben istanbul yolu kenarinda arabalarin park ettiklerini goruyorum.Bahsettigim noktadanmi barajin kenarina inmemiz gerekiyor..
: hamdi bey bu mevsimdede levrek bulunur kurtboğazında.Benim merak ettiğim konu şu 2.5kg lik mercan.Nerede ve nasıl yakaladınız mercanı anlatırsanız bizleri sevindirirsiniz..
solucan dışkapı da av marketlerde var sanırım 100 kadarı 5 TL. Kurtboğazında pazarköy tarafında balık biraz daha bol ancak oraya bu mevsimde gidemezsiniz sanırım çünki çamur çok oluyor size tavsiye kurtboğazı tesislerinden içeri girip aracınızla gidilen son noktaya kadar gidin sonra bir tepeden baraja ineceksiniz oralarda da balık iyi çıkıyor. yanınızda beyaz sasi götürmeyi unutmayın ancak bir durum var sasi ye çok yosun takılıyor ve insanı bir zamandan sonra gerçekten bunlatıyor. solucan deneyin solucanı taktığınız iğneler küçük olsun ve 2 iğneden fazla kullanmayın bol şans
umarım av marketlerde solucan vardır .kurtboğazında farklı yöntem deneyip lüfer oltasına istarvit takıp levreğe atıcam. mantıken işe yarıyacak gibi geliyor bana.
solucan ali bey bu mevsimde solucan bulmak biraz zor olabilir ama niyet balik tutmaya gitmek olursa eminim bir yerlerden mevcut edebilirsiniz..rastgele.....
ali bey sizin istavrit yontemiyle ben ve kuzenim zonguldak ta cok guzel cinekop aldik,ama soz ettiginiz yontemin oralarda balik yapacagini dusunmuyorum..