kurtboğazı hakkında yardım ltf.

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında mert05 tarafından paylaşıldı.

1. mert05

mert05 MERT

En İyi Avı:
    98 cm.turna-50 cm. sudak
    yaz tatilimi geirmek için ankaradayım, geleli 15 gün oldu sadece kurtboğazı barajına levrek için gittim, sonuç hüsran oldu. malzeme almak için gittiğim dükkandaki abilerim sahte yemle çok güzel levrek tutabileceğimi ve barajın neresine gitmem gerektiğini söylediler. aksam ustu barajdaydım yanıma solucan vs. almamıştım 4 kişi epeyi at-çek at-çek bir vuruş bile almadan geri döndük.yakın zamanda kurtboğazına giden ve balık tutabilen arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim. teşekkürler.

2. dadaskoray

dadaskoray K O R A Y

Favori Kamış:
    LİNEAEFFE ALLROUND KARBON 380 CM 150gr
    Favori Makine:
    OKUMA AVENGER-65
    En İyi Avı:
    6 KİLOLUK SAZAN
    bizde gittik arkadaşlarla ama tek vuruş bile alamadık küçük sahte beyaz kurtçuk meps büyük kaşık hepsini kullandık ama alamadık birşey orada duran yaşlı bir amca saat 4 den sonra levrek alabileceğimizi söyledi 4 den 8 e kadar çalıştık birşey alamadık sazan yok turnada kıyıdan çok zor dediler gelirse levrek gelir dediler bir dahada gitmem oraya balık tutmaya
    balık yerine tırıvırı geliyodu sürekli

3. hakankarahan

hakankarahan Hakan Karahan

Favori Kamış:
    Okuma v system
    Favori Makine:
    Daiwa Regal ,Shimano Exage, Okuma Safina Noir
    En İyi Avı:
    Yazılı Orkinos 3 kg.
    Solucanlı dip oltası ile rahatlıkla yakalayabilirsiniz. Bol şanslar...

4. mert05

mert05 MERT

En İyi Avı:
    98 cm.turna-50 cm. sudak
    koray kardeşim yaşadığım tüm olumsumzluklara rağmen kurtboğazında balık tutma isteğimi kaybetmedim hatta bu istek arttı diyebilirim. yakın zaman bir kaçamak daha yapmayı planlıyorum.hakan abinin dediği gibi yanıma solucan ve canlı yem almayı ihmal etmeyeceğim.umarım bu sefer başarırım.paylaşımlarınız için teşekkür ederim.

5. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    1,5 hafta önce ben de yıllık iznimde ankaradaydım. kurtboğazına gittim. 2 numara mepss ile 2 arkadaş yaklaşık 3 satte 11 levrek yakaladık. kıyıdan at çek şeklinde çalıştık. silikona hiç vurmadı. sabah ereken saatte gidebilirsen şansın çok yüksek olur. setin yakınlarına gidebilirsen daha iyi olur. 1-2 yıl içinde kurtboğazında kum gibi levrek kaynıyacak. buna bizzat şahit oldum.

6. mert05

mert05 MERT

En İyi Avı:
    98 cm.turna-50 cm. sudak
    sanırım balık derin suda ben son gittiğimde suyun geldiği yere, dere girişine gitmiştim.bilgi için teşekkür ederim. rastgele.