Herkese selam. Kasım ayında Kurtboğazında 52 cm Turna yakaladım.Tadı mükemmeldi gerçekten.Şansımı arkadaşlarla Çanıllıda denemek istiyoruz.Gerçi şimdi Turna avı yasak.Levrek,Sazan ve Kadife için Çanıllıda son durum nedir? bilege veya giden varmı?reeling
bir kaçkere çanıllıya gittim ama oralar şuan çok soğuktur. ayrıca levrek ve sazan çıktığını duymadım. ama kadife avlamak için olta atanlar vardı. bence değerlendirmeye değmez , başka yere gidin.
Fuat bey merhaba, Forum da konu açıp soru sormadan önce tanışalım kısmında kendinize ait sizi tanıtan bir konu açarsanız hem sizi tanımış oluruz hemde hoş geldiniz deme fırsatımız olur. rastgele
Fatih Bey merhaba. içimde çocukluktan gelen olta balıkçılığı merakı ile ancak bu zamanda vakit ayırmaya başlayabildim. Ankarada ikamet etmekteyim.Bir hevesile başladık malzeleri aldık ve şansamıdır nedir balık tutuk.ama ikinci kez gittiğimizde elimiz boş döndük.şimdi yeni avlakları deneme istiyoruz.
Selam Mert Bey, peki çanıllıdan başka farklı bir yer önerebilirmisiniz?Şu zamanda gündüz süresi kısa olduğu için ankaradan uzak yerlere gitme taraftarı değiliz.
önermek isterdim ama benimde çok bilgim yok . ben çanıllı ve daha çok kırıkkale taraflarına gittim balık tutmaya. zaten şuan yanlış bilmiyorsam turna yasağı başladı, havalarda soğuk , balığı bulmak zor olur.
Dün arkadaşlarla Kurtboğazına gittik şansımızı deneyelim diye.Etrafta bizim gibi birkaç kişi daha vardı ne bizler nede onlar bir şey tutamadık cyrr . Nisan ayını beklemek lazım.Bir de dikkatimizi çekti Kurtboğazının suları biraz çekilmiş.
Selam Bora.Mavigöl aklımızda var ama havalar ısınana kadar beklemede kalacağız.Sen gittiğin yerler varmı?sen nerelere gidiyorsun?Paylaşacağın birşeyler vardır diye düşünüyorum