Kurtbogazi

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında selim92 tarafından paylaşıldı.

1. selim92

selim92 selim

27 30 mayıs arası kurtbogazına gıtmeyı dusunuyorum yanımda profesyonel kımse olmayacak sıze danısmak ıstedım balık var mı varsa ne tur balık var barajın ne tarafına gıtmelıyım ne tur yem kullnmalıyım yemlerı resımle veya lınkle verırsenız ıyı olur sımdıden saolun

2. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    kurtboğazında şu sıralar tam anlamıyla amerikan levreği istilası yaşanıyor. küçük şasilerle (3-5 cm lik) veya 2-3 numaralı mepps kaşıklarla avlayabilirsin. mevki konusunda pek bilgim yok.

3. selim92

selim92 selim

bu sasi dedigin sadece slikon balik demi peki kasik ve metal yapay yem arasindaki fark ne lutfen cevap yazin

4. kankazar

kankazar harun

kardes kurtbogazina gitmeni tavsiye etmem amerikan levregi dolmus baraj oda hem kucuk hemde derisi kalin ve pullu sadece iç eti yeniyo bal1kta küçük olunca bise cikmiyo ama illaki gidecem dersen neresine istersen oraya git mevki farketmez olta olarakta çapari olabilir

5. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Tatlısu levreği derisi yüzülerek temizlenir,derisi sert olduğu için çok rahat yüzebilirsiniz ;)

6. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    selim orada tatlısu levreği var.sasi ve ufak kaşık ile at-çekte tutuluyor.yem olarak solucan ve canlı gümş ile tutuluyor.çok arsız bir balık ama avcılığı zevklidir.şiddetle tavsiye ederim

7. selim92

selim92 selim

arkadaslar ben anlatamiyorum herhalde bilmedigim kelimeler kullaniyosunuz capari ne demek kasik yerine metal balik kulansam olmaz mi bi de kasik diosunuz sonra solucan gumus baligi na donuyosunuz bunlar kasiga mi takilacak

8. lapinavcısı_bursa

lapinavcısı_bursa abdullah

En İyi Avı:
    1,8kg karagöz

Selim;

Kardeş sende çok şey istiyorsun. herşeyi beleşten isteme. Zahmet olmazsa Forumu incele araştır da Çaparinin ne olduğunu öğren.

Pantalon ıslanmadan balık tutulmaz...