27 30 mayıs arası kurtbogazına gıtmeyı dusunuyorum yanımda profesyonel kımse olmayacak sıze danısmak ıstedım balık var mı varsa ne tur balık var barajın ne tarafına gıtmelıyım ne tur yem kullnmalıyım yemlerı resımle veya lınkle verırsenız ıyı olur sımdıden saolun
kurtboğazında şu sıralar tam anlamıyla amerikan levreği istilası yaşanıyor. küçük şasilerle (3-5 cm lik) veya 2-3 numaralı mepps kaşıklarla avlayabilirsin. mevki konusunda pek bilgim yok.
bu sasi dedigin sadece slikon balik demi peki kasik ve metal yapay yem arasindaki fark ne lutfen cevap yazin
kardes kurtbogazina gitmeni tavsiye etmem amerikan levregi dolmus baraj oda hem kucuk hemde derisi kalin ve pullu sadece iç eti yeniyo bal1kta küçük olunca bise cikmiyo ama illaki gidecem dersen neresine istersen oraya git mevki farketmez olta olarakta çapari olabilir
selim orada tatlısu levreği var.sasi ve ufak kaşık ile at-çekte tutuluyor.yem olarak solucan ve canlı gümş ile tutuluyor.çok arsız bir balık ama avcılığı zevklidir.şiddetle tavsiye ederim
arkadaslar ben anlatamiyorum herhalde bilmedigim kelimeler kullaniyosunuz capari ne demek kasik yerine metal balik kulansam olmaz mi bi de kasik diosunuz sonra solucan gumus baligi na donuyosunuz bunlar kasiga mi takilacak
Selim; Kardeş sende çok şey istiyorsun. herşeyi beleşten isteme. Zahmet olmazsa Forumu incele araştır da Çaparinin ne olduğunu öğren. Pantalon ıslanmadan balık tutulmaz...