Arkadaşlar resmen krize girdim balık tutmaya gideceğiz , iki kişi pazartesi veya salı , topluca gidelim bence , çok güzel olur ne dersiniz?
Aynen öyle kardeş , bütün renklerini kullandım sasynin , çapari attım ,solcan attım , aklına ne geliosa tık bile vurmadı
Turna yasak dönemde olduğu için bizim arkadaşlarda Eğrekkayaya levreğe gittiler onlarda boş geldiler. Su çok soğukmuş. Teşekkürler.
slm arkadaslar ben murat siteye yeni üye oldum herkese rastgele. kurtboğazında ben genelde sahte kurtla avlanıyorum daha iyi sonuc veriyo.
hosbulduk kardeşim ben bu zamanlarda kurtboğazında avlanmaya gitmiyorum sebebi ise yağışlardan dolayı seviyenin yükselmesi ve suyun soğuk olmasından dolayı balığın derinlerde olması avlanmak zor oluyo bende pek tercih etmiyorum. En son aldığım bilgilere göre baraj doluluğu hemen hemen %90 butun avlaklar suyun altında tahminim sedece pazar köyü tarafındaki koylarda belki cıkabilir. Birde pazar köyünün içinden gidilen göleti bilen varmı balık populasyonu nedir.
GeneLde Sazan Cıkıyor Ama BugunLerde BaLıgın B Si biLe Yok GöLette.. Biz CocukLugumuzda BaLıkLarı Su kanaLLarından topLardık Ama Simdi NafiLe Barajda biLe Siftah yok..