Selam arkadaşlar. 2 aylık bir tatilden sonra ankaraya döndüm. balıkçı heryerde balıkçıdır. gittiğim heryerde avlandım. en güzel avımı memleketim artvinde yaptım. zaaten avımı av raporları bölümünde sizlerle paylaştım. herkese böyle avlar diliyorum. benim merak ettiğim konu şu ; kurtboğazında durum nedir ? avlanmak için müsaitmi? yada köprüköyde ve çanıllıda durum nedir ? bu konuda beni aydınlatacak birileri varmı?. şimdiden teşekkürler. herkese iyi avlar.
Kurtboğazı her zaman verimlidir önemli olan neresine gideceğizin. bir kaç haftalık keşif gezisi tavsiye ederim böylece sürekli gidebileceğiniz yerler bulabilirsiniz Turna için çok fazla ziyaret edilmemiş ve araç giremeyecek bölgeler bulmak keyifli oluyor Çanıllı yıllardır eriyor ve yokoluyor açıkçası en son geçen yıl gittim Tutulmaz, balık kalmadı, bitti kurudu denilen zamanda bile balık aldık. Köprüköy vazgeçilmez.. çok keyifli bir bölge.. bot ile gidin ama Yine tavsiyem.. Eve balıksız dönün.. hepsi suya iade
genelde eve balıksız dönüyorum. yada kayda değer bir balıkla.limit altı suya iade. zaten amaç balık yemek olsa, deniz balığının en kötüsü bile tatlısu balığından daha lezzetlidir. verdiğin bilgiler için teşkrlr