Arkadaşlar bu mevsimde levrek çıkar mı? Yumurta tutmuş mudur? Gerçi yakaladıklarımı geri suya iade ederim. Balık tutmam lazım, çok sıkıldım .
furkan kurtboğazı donmadıysa git şansını dene. kışın çok derindedir muhtemelen solucan veya tavuk ciğeri ile 3 lü dip yap çek besmeleyi at atabildiğin kadar uzağa
Havalar da iyice soğudu, haftasonu biraz güneş açarsa şansımı bir denerim. Kurtboğazına da dip atmak sinirimi bozuyor, takılıp duruyor . Ama ekstradan dip takımı da kurarım. Aslında bir akarsuya gidip kefalle uğraşsam sanki balık tutarım gibi geliyor. Yazın bile levrek yakalayamamıştım, kışın daha zor olur. Ama evde otur otur sıkıldım, balığa gitmem lazım .
[Aslında bir akarsuya gidip kefalle uğraşsam sanki balık tutarım gibi geliyor. Yazın bile levrek yakalayamamıştım, kışın daha zor olur. eğer kırtboğazında levrek tutamadıysan başka yerde zor, çok fazla var orada yemli dip oltası yap solucan tak balık tan bıkarsın at-çek ile uğraşmak istersen ufak sasi ve ufak sahteleri at-çekte yazın dene.
Bu mevsimde bile levrek çıkıyorsa iyiymiş . O zaman Kurtboğazı'na gideyim, inşallah hava biraz düzelir.
Cirit atar gibi savuracağız kamışı o zaman . Balık olsun da ister derinde olsun ister sığlıkta . Gerçi havalar böyle giderse biraz zor balığa gideceğim, zaten yasak dönemi de geliyor levreğin.