Kurtboğazı'nda son durum?

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında pitbull tarafından paylaşıldı.

1. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Bu aralar Kurtboğazı'na giden var mı?

Bugün barajın yanından geçtim ve su inanılmaz yüksek (maşallah), tabii oltacılar da bir o kadar çok. Barajın yola bakan kıyısında iğne atsan yere düşmez, o kadar insan var yani.

Dayım ''hadi bir olta atalım'' dedi ama, benim yanımda olta yoktu, dayım da ise bir olta vardı ama, sahte yoktu, sazan takımı vardı. Ayrıca zamanımız da yoktu açıkcası, çünki akşam vakti yaklaşıyordu. Zaten Kurtboğazı'ndan katil olmadan çıkmak mümkün değil, yanımızda tırıvırıcılar atıyor çekiyor, bizim oltada tık yok, bu yüzden de pek istemedim gitmeyi.

Neyse, bu uzun nedenlerden dolayı inmedim baraja ama, barajın durumunu da çok merak ediyorum. Balık çıkıyor mu diye soracağım ama, barajdaki o kalabalık boşa değildir sanırım.

Yine de sorayım; Kurtboğazı'nda balık var mı? Eğer varsa da hangi takıma balık vuruyor?

2. KızıLcahamamLı

KızıLcahamamLı ahmet

Dün Gittim ama Sadece Gezmek Amacıyla.. Pazar Köyü Kısmından Girip görmek istedim o Kısımlarda Balık yakalayan yoktu bi ihtimal istanbul yolu üzerinde avlanıyorlardı.. Bu arada İki Haftadır Köye giderken Jandarmanın Sıkı Denetimini Gördüm bu Konuda bilgisi olan Varmı...?

3. balıkçıferhat

balıkçıferhat ferhat

iki üç hafta oldu gideli su fazla balık az kurak mevsimde köylüler baya bi temizlik yaptı balık bırakmadılar saolsunlar yavru sürüleri var balık almak çok şans istiyor tek tük pesrch çıkıyor turna samanlıkta iğne hesabı

4. pitbull

pitbull Furkan Güner

Favori Kamış:
    Shimano Alivio BX 2.70- Shimano Alivio BX 1.65
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000 RB- Okuma Pro SPA 25
    En İyi Avı:
    Turna-52cm
    Teşekkürler.

Dayım her köye gidişimizde olta atalım diyor ama, baraja indiğimiz yer dimdik, inene kadar dizlerimin bağı çözülüyor (yükseklik korkum var). 3-4 defa olta salladım ama, hiç balık vurmadı, bende deymez diye pek gitmek istemiyorum açıkcası.

Balık olsun da ne olursa olsun, turnasında, sazanında değilim, kısmet bu. Zaten büyük ihtimal yakalanan balık suya iade edilecek.

Hiç baraja inmeye deymez o zaman.

Saygılar...

5. kamil alkan

kamil alkan kamil

geçen cuma arkadaşlar gitmişler. sabah 8'den akşam 18.00'a kadar 3 kişi 4 tane turna almışlar. atçek yapmaktan kolları kopmuş. birde ogün acayip sıcakmış... kavrulmuşlar... tecrüceli bir ağbinin dediğine göre haziran 25'den sonra bereketli oluyormuş kurtboğazı. Hem iri hem bol oluyormuş. ama gümüş şartmış.

6. balıkçıferhat

balıkçıferhat ferhat

ben sene sonunda bir kaç kez yoklarım herhalde

7. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    kurtboğazına 8 mayıs 2010 da gittik,yavru balık ve sular çok olduğu için 6 tane levrek aldık(solucan ile),turna tutamadık.at çek denedik,kaşık sasi fayda etmedi 15 haziranda zamanı gelir diyorlar