Arkadaşlar kurtboğazına gideceğim fakat neresine gideyim bilemiyorum.Orayı iyi bilen biri bana nereye gideceğimi söyleyebilirmi turna - levrek avi için gidiyorum.İlk gittiğimde pazar yeri yazan yerden girmiştim fakan sonuç 0 dı acil yardım .
abi eğer kurtboğazına gidicem kesin balık tutmak istiyorum diyorsan bot şart.Kıyıdan balık gelmiyormuş,ben de bi kac kere gittim ne ben ne de yanımdakilerden kimse bir şey alamadı ama illaa gidicem ve kıyıdan tutucam diyorsan otoban kıyısının oldugu tarafa gitme balık 0.Ama karşı kıyıdan şansın varsa yakalarsın.Rastgele
Abi nedir bu herkeste kurtboğazı merakı. Ne zaman baksam illa ki birisi ya yer sorar ya rapor ister. Çok mu methediyolar anlamadım gitti.
Kurtboğazı'nda turna şans işi. Levrek her tarafta var, otoban kıyısı olsun karşı taraf olsun... Ama karşı kıyılar daha verimli diyebilirim. Ben hem otoban kıyısında hem de karşı kıyıda turna aldım ama tamamen şans... Yani karşı kıyılara geçmeniz lazım..
Kurtboğazına bir kere gittim gölün heryerini sabahtan akşama kadar usanmadan tarasamda Türkiye içinde beni boş gönderen 2 göl arasına girmeyi başardı. her fırsatta söylüyoum, gitmeye değmez bot yoksa turna hayal, levrek çok zor. tabi ben at çek yapıyorum canlı yemle denerim dersen levrek belki olabilir ama oraya kadar biraz araştırırsan Ankara'da nereler var.
Dedim ya furkan bir defa gittim oda boş gönderdi. Gitmeden önce gerek forumlarda yazılanlara ve raporlara baktığımda gerekse dışarıdan balıkçı dostlarımla sohbetlerimde anlatılanlar yazılanlar yaşayacağımı gösteriyordu. Tutan arkadaşları tebrik etmek lazım.
Ben geçen sene 52 cm'lik turna tuttum ama tamamen şansıma... . Uzağa atışlar denerken geldi . Turnalar birbirlerinin bıraktığı yerlere yerleşiyormuş. Yani tuttuğum yerde şuan turna olma ihtimali yüksek. Yerlerini böyle tesadüflerle öğreneceğiz sanırım.. Botla gidenlerin de pek tuttuğunu göremedim bu arada.. Kurtboğazı'na çok gittim ama sadece 2 defa turna geldi. Birisi küçüktü, zaten kıyıya alacağım zaman iğneden kurtuldu, diğeri de 52 cm'di. Bunların dışında balık tutamadım... Hiç levrek gelmedi mesela, o kadar olta atmama rağmen...