Kuru boru kurdu

Konu, 'Yemler ve Yemleme' kısmında werus59 tarafından paylaşıldı.

1. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Shimano Catana CX spinning
    Favori Makine:
    D.A.M QUICK SLR SPIN 530 FD
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Merhabalar...
    Geçen gece canlı boru kurdu ile eşkina avı yaptım ve sonuç olumlu.Yanımdaki adam 16 eşkina ben 1 eşkina-1 iskorpit :)
    Sorum ise şu.Bu akşamda ava gidecektim.Balıkçıya gittim canlı boru kurdu almaya yok dedi.Kuru var istersen dedi.Bende verimli olmayacağını düşündüm almadım.Sizin kurutulmuş boru kurdu hakkında görüşleriniz nedir?Avlak Tekirdağ deneyenler varsa burada.Sonuçta özellikler değişir bölgeden bölgeye

2. 4443

4443

Merhaba murat kardeşim ;

Öncelikle bu konuda denemem olmadı açıkçası genel olarak canlı kullanıyorum ve tercihim hep ondan yanadır ...

Kurutulmuş boru kurdu ilede balık alanlar var yalnız diğeri kadar verimli olmayacağıda aşikar ...

Yinede canlısını temin ettiğin bir avın esnasında yanında bir tanede kurutulmuş bulundurup deneme yanılma yaparak birebir kendin gözlemler ve neticesini , sonucunu paylaşırsan genel olarak bizde seviniriz sevgiler ...

3. vayaz

vayaz engin bilgiç

Favori Kamış:
    shimano aspire dx 2.70 20-50 gr
    Favori Makine:
    shimano biomaster sw 4000 - Daiwa Saltist 6000 H
    En İyi Avı:
    levrek 3 kg
    Murat canlinin daha iyi oldugu kesin ama ben kuruylada cok verimli avlar yaptim canli yem bulamayipta baliga gitmek istiyorsan eger hic tedirgin olma balik varsa mutlaka alirsin

4. fredyss

fredyss FERDİ

Favori Kamış:
    Okuma salina seaspin, lineaeffe s-flex 15 kilos
    Favori Makine:
    daiwa crossfire, okuma travertine
    En İyi Avı:
    Turna 2,5 kg
    valla geçen sene kurutulmuş boru kurdu aldım hala duruyor. balık varsa da vurmuyor. ancak balık intihar etmeye niyetli ise o başka :)

5. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    benim size onerim canli buldugunuzda cokca alin ve paketi ile birlikte deep freeze koyun fazla olanlari. bu tip saklamadan ben verim aldim. balikcilardaki kurtlar kurutulmus nerdeyse kapkara herhangi bir cazibesi olmayan seyler. boru kurdunun cazibesi gece parlamasi. parladiktan sonra canli olmus olu olmus farketmiyor. direkt taze kurdu derin dondurucuda saklayarak da bu ozellik kaybolmuyor.
    ama tabii tazesi gibi hicbirsey olmaz.

6. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.Bugün kuru boru kurdu ve canlı teke aldım.Kuru boru kurtları kaya balıkları için süper :D .Yerde bulduğum etide takıyım dedim çengele(istavrit parçası) attım.Ete iskorpit vurdu.Denize iade ettim.tekeler bir kaç kez kuyrukları var olarak geri geldi.Kurularda pek icraat alamadım.Çevremdekilerde tutan olmadı.Ve avıma son verdim...

7. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    kurdun kurusuda iş yapıyor ama canlısının yeri ayrı, kurt kullananlara

8. werus59

werus59 Murat

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    42 cm*Lüfer
    kusura bakmayın geç gördüm.Valla canlı boru kurdu ayrı bunu ördüm ama galiba kuru boru kurdu bölgeden bölgeye ve balıkların tercihine göre degişiyor.ŞÖyLE Ki 2 iskorpit ve 1 kaya baliği aldım ama hepsi suya iade.Bende o akşam bereket olmadığını düşünüp avı bıraktım.Sıavlar bitene kadar :)..