oo abi kanın kaynadıgaliba yarın ben işteyim pazara Allah kerim yarın görüşürüz pazara gelebilirim belki kuruçeşme olabilir kalenderden haberimiz yok uzun zamandır
Erkek adam kulakmı deldirim abi dedikleri göre yukarlar tırt şuan balık sadece karaköyde güzel akşamlar iğne iğne balık geliyor kulelide varmış heralde sarayburnunda zarganaya başlamışlar ama şimdilik çarpma ile alıyorlar oda etik değil bak orasıda akşamları güzel istavrit yapıyor 7 tanesi tava doldurur cinsten ...
alp yarın sarayburnundayız kaytarma sakın.bak sana battaniyede getiricem . koral kardeş sizide bekleriz
yarın çalışıyorum pazara planlarım pazarada orada olursanız neden olmasın birde yarın kaça kadar ordasınız birde nazik teklifin için teşekkür ederim birde o kekten varmısen değildin galiba ama diğer arkadaşgetirmiştti galiba dimi
1.pazar derbi havasına girdik balık yok 2.ögleden sonra gidicez sabaha kadar yolu var 3.rica ederim.her zaman 4.ben ıspanaklı börek getirmiştim.ama o arkadaş bana yakın oturuyor belki konuyu görüp gelir
ok anlaşıldı bende saat 15-00 da çıkıyorum belki gezinirim oralarıteşekkürler ok arkadaş mesajı almıştır heralde