slm arkadaşlar yem olarak kurutulmuş ve tuzlanmış boru kurdu ve sülinezler var uzun ömürlü deniliyo kullananlar varmı yem bulunamadığı zamanlarda kullanılsa verimli olurmu bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..
Evet uzun süre saklayabilmek açısından çok rahattır kurultulmuş olanlar ve yemsiz olduğun zaman da seni kurtarır. Ama kesinlikle canlı yem kadar verim alamazsın. Üstelik kurutulmuş yemlerle bazen inanılmaz derecede verim alabilirken, bazen de yanında bir dünya balıkçı balık çekerken sen yem nedeni ile tek bir tane alamayabilirsin. Kısacası bana göre riskli bir konu kurutulmuş yem kullanmak ama bunun yanı sıra kurutulmuş yemle gayet güzel avlar yaptığımı da inkar edemem. genellikle tercihim, ne yapıp edip canlı yem kullanmaktır.
Daha 2-3 gün önce yem bulamadım ve kurutulmuş sülünez aldım.Sonuç mu 0.Hem de kocaman bir 0.Ancak benim avlamak istediğim balık işkinezdi ve bu aylarda tutmak zaten pek mmkün değildi.Ancak ben yinede kurutulmuş olanları tavsiye etmem.Kurutulmuş sülüneze bi kayabalığı bi yavru balık bile vurmadı. Yem bulamadığımız zaman tek çare böyle kurutulmuş olanlar.Ama bence pek verimli değil en iyisi taze yem taze yeme benzer mi hiç.