Hepinize Merhaba. Dün çıktığımız balık avı oldukça bereketliydi. Tam anlamıyla mercan ve fangri istilasına uğradık. Umarım hep bu şekilde devam eder. Halbuki, geçen gün aynı yerde tek bir vuruş dahi alamamıştık. Deniz işte.... Hepinize rastgele. YER : Kuşadası Körfezi DERİNLİK : 44 Mt YEMLER : Mamun,Çimçim,Sülünes AVLAR : Mercan,Fangri,İstavrit,Kolyoz,Kopes ve sırtıda 7 adet Lambuka
Vedat öncelikle aramıza hoşgeldin. Bu ne hız böyle. Süper bir avdan bahsediyorsun ama sadece 2 fotoğraf koymyşsun. Olmadı bak şimdi. Haftaya kısmetse Kuşadası organizasyonu var. Bak şimdiden heveslendim. Birkaç resim daha varsa koyda daha da heveslenelim.
Hoşbulduk. Biz hep aynı tempodayız. Aslında daha resim ekleyecektim fakat yanlışlıkla konuyu açtım. Bakayım tekrar ekleme şansım varsa memnuniyetle eklerim tabii.
sen ben kus adası sahıl sıtelerındeyım ve balık tutmak benım herseyım dıyebılırım ama yanıma bılgı sahıbı bı avcı abı arıyorum varmı ole bırı yaaaa cigarra_41@hotmail.com 05547419499 mesaj at gerekırse ben ararım
Yahu Vedat yaktın bizi. Organizasyonu yaptık süper keyif aldık ama tek problem balık alamadık Senin bu raporun beni bayağı bir ümitlendirmişti ama ümitlerim suya düştü malesef. 4 kişi zor bele akşam yemeğini çıkarabildik