Avımızı kuşadası civarlraında gerçekleştirdik. avımızda toplam üç tane baraküda , sayısız mercan karagöz ıskatarya avladık. şahsım adına kayda değer olarak sadece baraküdayı gördugumden fotograflandırdım . Barakudaları ( ıskkarmoz , deniz turnası ) rapala ile 5-15 metre derinliklerde (bilenler için açık adres samos adası yakınlarındaki bayrak adası etrafında ) sırtı çekerek aldık .70 Cm civarında 2 kg ye yakın bu yakışıklıyı sizinle paylaşmak istedim . Rapala 1.5 - 2mt dalarlı 15 cm civarındaki turuncu sırtlı beyaz karınlı modeldir. esasında kurşunlarla destekledik amacımız sinaritti ama denkgelmedi . herkese keyifli avlar dilerim
sağol Yasin kardeşim , bu işler nasip işi . Aynı yerde sırtı çeken bir başka tekneden çektiler. Bir dahakinede biz kapacaz inşallah
Tebrikler çok güzel bir baracuda yakalamışsınız, hedef balığınızada en kısa sürede kavuşmanız dileğiyle rastgele
sevgi plajında teknemiz var sureklı cıkıyoruz munferit gittik ama turları duzenleyen hurrıyet kaptanda ahbabımız , mısafırımız olarak bızle geldi . Antenli de çektik bir kaç tane fakat daha önce actıgım konuya gelen tepkilerden dolayı raporda belirtmedim .
hürriyet kaptanı bi süredir internetten takip ediyorum ama maalesef 2 günlük turlar yaptığı için katılamıyoruz... bu arada yanlış hatırlamıyorsam , sen göztepeliydin...daha önceki raporlarından gördüğüm kadarıyla siman hiç yabancı değil...tribünde karşılışırsak şayet bi balık koalisyonu yapılabilir =))
dogrudur kardeşim göztepeliyim , tribun kovalıyosn deplasman vs benı mutlaka tanıyorsunudur . Kısmet kardeşim denkgeliriz neden olmasın