kuşadası darboğaz için yardım

Konu, 'Tekneden Balık Avcılığı' kısmında kemal35 tarafından paylaşıldı.

1. kemal35

kemal35 kemal

merhabalar kuşadası darboğazda hafta sonu balık avına katılıcam ama balık tutma konusunda hiç tecrübem yok diyebilirim. iki adet olta takımım var
    kamışım REMİXON HURRİCANE 135 length:1.35m section:2 action:15-30lb makinamda hurricane6000 3BB GearRatio

malina siweida htr60 kamış 50-200g santorini 120 L.1.2m sec2 art2740129 composite bunlar yeterli olur mu olmıyacağı söylendi 200 liralık bir takım gerekirmiş darboğaz için..
    yardımcı olursanız çok sevinirim..

2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Şimdi oltana 2-3 kiloluk bir balık takılırsa bunlar yeterli olmaz. O zaman eline bir eldiven takıp elle çekersin. Lakin 2-3 kg ve üstü balıkta kolay kolay denk gelmez:D Usta balıkçılar kasnak ve el yordamıyla avlanır...

3. kemal35

kemal35 kemal

mesela gidiceğim yerde en az 200 g kurşun kullanmak gerekirmiş.. 200 gramlık kurşunda benim oltaları bükermiş..masraf yapmakla yapmamak arasında gidip geliyom :(

4. enginköp

enginköp engin köprülü

Kemal merhaba ;

Sinan ' ında dediği gibi elindeki kamış ve makaranın yeterli gelmeyeceği bir balık tutman kısmete de bağlı olarak düşük bir olasılık ammaaaa :)

Gittiğin yer dar boğaz... Oranın antenli mercanları meşhur.Gittiğiniz kaptan tecrübeli ise ve gerçekten sizi iş yapacak yerlere götürürse değme keyfine :)
    O zaman 200 TL lik takımda yetmeyebilir size:)

Nette izlemiştim... Dar boğaz antenli mercan avı yaz ve izle...
    Kiloya yakın antenli mercanları 3 lü 4 lü çekiyorlardı...

Sen bu şekilde tut da varsın makina kamış yeterli gelmesin :) verirsin kamışı arkadaşın eline sar abicim dersin sen de Sİnan ' ın dediği gibi elle çekersin balığını ve o müthiş zevki daha çok tadarsın ;)

5. kemal35

kemal35 kemal

bir konu daha açtım özür diyerek takımım yetersiz olduğu için okuma trio 65a aldım fikirlerini alırsam çok sevinirim yorumlarınız benim için çok değerli

6. capitan2

capitan2 adnan

7. ahmet yoruk4

ahmet yoruk4 ahmet yoruka

bizim güvercinlik kazıklıdan sonra gelen avlağımızdır darboğaz,burada yazılan tavsiyeleri dikkate alın hepsi doğru.birde yanınızda kalamar bulundurmaya çalışın,bol şans