Kuşadası hüsranı :(

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında no_panix tarafından paylaşıldı.

1. no_panix

no_panix mesut

Favori Kamış:
    carmoran bullfigter 2.70
    Favori Makine:
    okuma flame 30
    En İyi Avı:
    1.5kg müren
    Bayaramın 4. gunu havanında guzel olusu ve ıcımızdekı balık askının kabarması ıle bılrıkte solugu kusadası guzel camlıda aldık ama malesef sonuc ıstedgımız gıbı olmadı av bolgesıne gece saat 2,30 3gıbı vardık sabah saat 11e kadar sanısımızı denedık ama nafıle hıc bır sonuc alamadık denız cok sakındı dalga neredeyse hıc yoktu yem olarak canlı mamun ve sardalya kullandık ama yemler hep gerı geldı en ufak bır vurus almadık marına ıcı ırılı ufaklı kefallerle doluydu daha sonra kefal ıcın ekmek le denemeler yaptık ama kefaledede sonuc alamdık birde at cek yapım dıye hem marina ıcı hemde dısı tarama yaptım bu arada ılk rapalamıda burda kaybetrmıs oldum koparak denıze dustu baska bır model rapla baglıyarak devam ettım ama nafıle ondada sonuc yok baktıkkı olacagı yok toplanıp nazilliye gerdı donduk sonucta guzel bır gece ve kusadasında ılk av denememızı yapmıs olduk nasıp artık baska bır sefere... herkese rastgele

http://i1011.hizliresim.com/2010/11/20/4838.jpg

http://i1011.hizliresim.com/2010/11/20/4847.jpg

http://i1011.hizliresim.com/2010/11/20/4857.jpg

http://i1011.hizliresim.com/2010/11/20/4861.jpg

http://i1011.hizliresim.com/2010/11/20/4874.jpg

http://i1011.hizliresim.com/2010/11/20/4886.jpg

2. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Geçmiş olsun Mesut. No panik, no heyecan. Gelirler inşallah bir gün. Rastgelsin en güzel avlara..:)

3. melanqoliq

melanqoliq FATİH KOÇ

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin, Lineaeffe master jig
    Favori Makine:
    Shimano Hyperlop, Ryobi Ecusima 3000vi, Okuma Salina SA 2 16000
    En İyi Avı:
    Sülemem nazar değer :D
    Olsun arkadasım. Maksat güzel vakit geçirmekti değil mi..?
    o da olduysa sorun yok..
    sonra daha sanslı avlara inşallah..

4. modena

modena

denizin kenarında olmak için can atıyorum...bu sefer olmamış yeni şans diğer sefere...keyifli bir gün olduğu belli...tebrikler...

5. maddonmez

maddonmez MUHAMMED

Favori Kamış:
    dam steel power 4,20 / linea effe s-flex 15 kilos
    Favori Makine:
    okuma power line 845 x 2
    En İyi Avı:
    sazan 1,5
    valla hocam güzel çamlıda hiç avlanmadım ama kuşadası merkez de kolay kolay boş dönmem hiç almasam bir parça güzel bir balık alırım.kenardan ama bu aaralar depremlerin sıklığından galiba verimi biraz düşürmüş olabilir.

6. hunters

hunters savaş

Favori Kamış:
    amatör olta
    Değerli mesut kardeş,avcılıkta 9 gün taban eti 1 gün av eti derler büyüklerimiz:) kısmet başka sefere.Bu arada size haddim olmayarak kısa bir bilgi vereyim.Güzelçamlı tarafları bundan 4-5 yıl öce(özellikle iskele mevkii) çok verimli bi avlaktı.Malesef 5 yıl önce çıkan lodos zemin yapısını ve bölgenin faunasını epeyce değiştirdi.Bu yaz bende denedim orada ama sonuç bende de hüsrandı.Eğer k.adası mevkiinde at-çek yapabilecek yer tavsiye etmemi isterseniz memnuniyetle size benim her zaman gittim bölgeye yönlendirebilriim.Saygılar...

7. no_panix

no_panix mesut

Favori Kamış:
    carmoran bullfigter 2.70
    Favori Makine:
    okuma flame 30
    En İyi Avı:
    1.5kg müren
    abi orda bızımle avlanan dıger arkdaslardada bırsey yoktu genelde herkes sunu soyledı bu sene pek bırsey cıkmıyor genlede kıyıdan zargana kefal ufak ıspendekler geldgını soyledıler bız zaten sureklı dıdım tarafına gıdıyoruz kusadası bıze daha yakın olmasına ragmen nedense kusadasına pek kanımız ısınmıyor dıdımın baska bır havası ortamı var. at cek ıcın yer tavsıye edersenız cok sevnırım ıstersenız ozeldende msj atabılırsınız saygılar

8. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    İnanıyorum bir gün hayatınızın trofesini alacaksınız.Siz amatör ruhunuzdan bir şey kaybettmeyin yeter.

9. no_panix

no_panix mesut

Favori Kamış:
    carmoran bullfigter 2.70
    Favori Makine:
    okuma flame 30
    En İyi Avı:
    1.5kg müren
    inşallah :D her avdan sonra dahada tecrube kazanıyor daha ıyı avlar ıcın hazırlanıyoruz ınsallah guzel trfoeler denk gelır bızede

10. hunters

hunters savaş

Favori Kamış:
    amatör olta
    Selamlar ,özelden mesaj atmaya gerek yok kardeş sonuçta av paylaşım sitesindeyiz herkes diyeceğim yeri deneyebilir.Ben zaten iş gereği sivas'tayım anca yazları gidiyorum bölgeye(memleketime).Sana tasiye edeceğim yer k.adası merkezden selçuk yoluna gir hani KORUMAR oteli nardır.Otele gelmeden beriden soldaki denize inen falezleri göreceksin.Hatta insanların inmesi için ağaçları geçince merdivenleri bile görürsün.Aşağıya kadar in.Orada sabah suyunda sırtı atabilirsin.Çok şahit oldum sabahları kefal yavrularını koşturan balıkları.Sahte de tahmin edersin kefal yarusunu benzesin artık marka ve rengi sana kalmış.Hafif sağ tarafında otelin koyunu görürüsün.Sana şimdiden bol şans.Orada değişik dip takımları ve kefalede deneyebilirsin.Aman dikkat et deniz suyu ,kayaları buz gibi yapmış ,aşırı kaygan.Bi kazaya sebebiyet verme.Şayet gidersen senden resimli-videolu:) yani kapsamlı bir av raporu bekliyorum.Saygılar...

11. no_panix

no_panix mesut

Favori Kamış:
    carmoran bullfigter 2.70
    Favori Makine:
    okuma flame 30
    En İyi Avı:
    1.5kg müren
    abi teşekkür ederim bilgilendirdiğin için artık nasip olursa gidersek elimden geldiği kadar çekip paylaşıcam