bayramın 1. günü sabah saat 8.00 civarı denize açıldım... (bayramlaşmaya) 3 saat av yapabildim hava esti... sonuç biraz mercan, iri gopezler, 2 lidaki, yarımlık srecinalar, birazda ısparos... (3.5-4 kg. kadar) rastgele... [/URL][/IMG] [/URL][/IMG]
Merhabalar kardeşim tbr ederim güzel av olmuş, yanlız avları anlatırken örnegin yer : mevki : olta takımı açıklaması : kara deniz : derinlik: v.s v.s v.s açıklamaları girilirse benim gibi bilgisi az olan amatör balıkçı adaylarınında hangi derinlikte nerelerde ne tür balık çıktıgını ve hangi oltalarla tutuldugunu öğrenmiş oluruz... yanlışım warsa düzeltirsiniz. tşk ederim arkadaşım, hayırlı bayramlar bu arada ( geçti ama olsun... )
güzel av tebrik ederim. Elinde tuttuğun trokonyanın iğneden çıkarırken seni zehirlememesi büyük şans doğrusu. Eğer iğnesi eline değseydi bayağı bi bayramın zehir olurdu. İğneyi çıkarırken o balığın zehirli olduğunu biliyormuydun, yoksa bilmeden mi iğneyi ağzından çıkardın merak ettim doğrusu. Yeni başlayan arkadaşlar bu resmi görünce haa bu balıkda güzelmiş diye tutup elleriyle balığı hata yapmasınlar diye özellikle vurgulamak istedim. Tekrar tebrikler.