hafta sonu kuşadası milli parkta balık avı için gerekli tüm şartlar elverişiliydi. yem olarak tavuk göğsü ve karides mevcuttu.sabah dokuzda akşam altıya kadar gopez,karagöz,kaya balığı ile günün sonunu getirdim. şanslıydım deniz beni boş geri çevirmedi.yolu düşenlere tavsiye ederim. bu arada birkaç kurşunda harcadım kayalık alanlarda.
güzel ve bereketli bir gün geçirmişsiniz.elinize sağlık. hangi bölgeden verim aldığınızı biraz daha detaylı anlatabilir misiniz acaba? bir de bu dönemde milli parka giriş için ücret ödeniyor mu?
birkaç yer denedim ama en verimli olan yer milli parkın sonu yani askeri alan sınırı orada sahilin bittiği yerde kayalık başlıyor o bölümlerden çok gopez yakaladım.yanımda balık tutan bir arkadaşta harika bir karagöz yakaladı ki inanın kıskanmadım dersem yalan söylerim.araba ile giriş 10 ytl. ödedim. ayrıca spor yapmak için ve çoluk çocuk güzel zaman geçirmek içinde müthiş doğal ve güzel bir yer.
ben adalıyım ama bursada kalıyorum. babamlar adadalar. yazın milli parka gittik. en son kampında deniz gözlüğü ve palet ile baya bi alan gezdim. büyükçe ve çok fazla sayıda mırmır gördüm. bir daha gidişimde oltalarımla gideceğim.