Kuşadası Vedat'tan bugünkü avları:)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında BARBAROS.T tarafından paylaşıldı.

1. BARBAROS.T

BARBAROS.T VEDAT KAZANCIOĞLU

En İyi Avı:
    Sinarit
    Tarih : 12.11.2008
    Mevkii : Kuşadası Körfezi
    Derinlik : 58 mt
    Yemler : Mammun,Çimçim,Sardalya

Bu gün sabah saat 07.00 de Kuşadası Marina'dan açıldık. Hava sabah saatlerinde mükemmeldi. İlk yer ve ikinci demirlediğimiz yerde en ufak bir balığa rastlamadık. Tekrar yer değiştirdik. Körfezde 3 tane trol durmaksızın çalışıyordu. Galiba balık olmamasının sebebi buydu. (Ben trolların 1,5 mil kıyıya yakın trol çekebeildiklerini (?) duymuştum. Ancak ne kadar doğru, ne kadar değil bilmiyorum. Bununla ilgili tebliğ var mı? ) ...Kaldı ki, troller kıyıya 1,5 milden daha yakındı.
    ...tekrar yer değiştirdik. Trollerden bayağı uzağa gittik. Galiba şanslıydık. Öğleden sonra saat 14.30 gibi hava tam tersine kötüye gitti. Rüzğar sertledi, dalga boyu 1,5 mt yi bulunca avımız sona erdi. Kuşadası av raporum'u değerli site üyeleriyle paylaşıyorum. Hepinize saygılar,sevgiler.

İKİNCİ PALASKA BALIĞIMIZIDA TUTMUŞ OLDUK:)

2. BARBAROS.T

En İyi Avı:
    Sinarit
    Hayret; kimse herhangi bir yorum yapmamış:(

3. RainboW

RainboW Sertan

Güzel av olmuş. Neden kimsenin yorum yazmadığına gelince; Raporlar & Fotoğraflar bölümü altında deniz av raporları bölümüne bu konuyu açsaydınız gelecek olan yoğun tebriklerden sıkılırdınız belkide. Yani görüntülenme oranı olarak sizin açtığınız bölüm ile deniz av raporları bölümü arasında yaklaşık 10 kat fark var. Gözden kaçmış olma olasılığı yüksek yani :D

4. Avciperdeci

Avciperdeci SeRDaR

Favori Kamış:
    El Oltası
    Lambukanın ilk yakalandığı anlardaki renkleri gerçekten inanılmaz güzel, hele ki, o suyun üzerinde atlaması zıplaması yokmu, mücadelesi yokmu, tüm av gününe bedel keyif verir insana, güzel av olmuş.

5. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Tebrikler hocam.O trol dediğiniz gırgır olmasın?Gerçi gırgırın mesafesini bilmiyorumda gökovada iki kıyının uzaklığı 1,5 mil anca:D

6. hasanaki_09

hasanaki_09 HASAN ALİ

Favori Kamış:
    balık el oltası ile tutulur
    toprağım tebrikederim bizimkörfez lambuka olduğunu bilmiyordum sayende öğrenmişolduk. ama benim gözüm kalamarda kaldı. dadından yenmez walla...

7. BARBAROS.T

En İyi Avı:
    Sinarit
    sağol toprağım:)
    yat limanının hemen çıkşında başlıyor Lambukalar, bir ay önce daha çoktu. Kalamara gelince, haklısın çok lezzetli oldu.