Merhaba avcı dostlarım . Levrek avlamayı kafama takmıs durumdayım. Su ana kadar hiç at-çek tarzında av yapmadım . Sadece yemli takımla dip balıkları tuttum. Kusadası davutlarda avlanıyorum. Levrek hakkında Genel bir araştırma yaptıgımda levreğin sadece akdeniz karadeniz marmara ve kuzey egede oldugunu okudum. Bu bilgiler doğrumu ? kusadasında levrek avı yapılamaz mı ? Simdiden tesekkürler. Rast gelsin .
Bencede yapması lazım Muvaffak abi inşallah yapan birileri çıkar ben yaptım kardesim niye yapılmasın derde keyfimi yerine getirir
vardır vardır.. hadi keyfin yerine gelsin.. ama kısmet yine .. davutların esnaf tarafını bilmem ama muhtemelen olta malzemesi vs satan bir dükkan vardır . 1. istihbarat ordan..2. istihbarat sahilde olta atanlar..olsun..
Sagol muvaffak abi ama ben henüz spin takımı kurmadım. Gitmeden önce ekipmanları izmirden alıp gidicem. O yüzden soruyorum. Valla o yazıyı okuyunca içime kurt düştü ya :S su üstü kandırıcıları levrek dısında hangi balıklarda basarılı ?
kardeşim ben yakalıyorum kuşadasından levrek ama canlı yemle sahteye pek gelmiyor civarda yavru balıgın çok fazla olmasından dolayı.
tüh peki canlı yem olarak ne kullanıyosun ? takımı nasıl hazırladın ve saat kaç gibi avlanıyosun kardesim ?
Berk Davutlar Sevgi plajının olduğu yerde bir barınak var.Oradan kefal benzeri sahteler ile güzel bir levrek yakalamıştık.sen de dene, rasgele
Sevgi plajını hatırlar gibiyim ama barınaktan haberim yok . önemli olan bence barınak degil . dip yapısı. dibi nasıldı ve çevrede bol kefal varsa crystal minnow tarzı sahteler iş yapabilir sizin adınızıa sevindim . daha büyükleri gelir inşallah oltanıza
Sevgi plajını hatırlar gibiyim dedim ya simdi baktım google maps tan benim herzamanki avlağımdır o barınagın suyunun denize döküldüğü kısım. İsmini unutmusum kusura bakmayın orda güzel dip balıkları var sanırım oltayı barınağın en önündeki kayalıgından denize atsam levrek gelir. Suyu çırpıntılı oluyo zaten genelde
15 temmuzda adadayım kısmetse . İlk gidiceğim yer sevgi plajındaki barınagın önü at-çek e başlıyorum bu sene