arkadaşlar bir kaç gün içinde kuşadasında olacağım. nerede ne avlanır konusunda bilgiye ihtiyacım var. öncelikle ben bildiklerimi söyleyim davutlar liman (güzel çamlı liman ) her ne kadar levrek için çok verimli bir avlak olacakmış gibi görünsede ben o kokuda balık avlayaman bünyem kaldırmaz. bunun dışındaki avlaklar konusunda yazarsanın sevinirim
abi bu ne ya. beni çiftliklerde mi görmek istiyon sen. bende çiftliklerde avlarsam nerde kaldı amatör ruh nerde kaldı spor
gecenin 3 ünde 4 ünde geciyorum hep yoksa ben sana nasıl yıkılacam bi bilsen. hısım akraba oluyo uğrayamıyorum. ama kurtulurum sanma nasıl olsa bi gün dar kadro gecerim ordan ozaman sen düşün bakalım ne zaman gitcek bu diye
abi ben doğaya zarar vermeden doğada olmak istiyorum. havuz başı yapay ortam sanki internette aşk gibi geliyor bana ne kadar içine dalarsan okadar gerçek görünür insana ama kenardan bakınca bas baya havuz ve sanal aşk yani aslında yok yani. abi ne felsefe oldu be ben bile şaştım
Tolga ,çocukluğum Koçarlının bir köyün de geçti.Bir zamanlar B.Menderes te çok Yayın balığı avlarlardı.Avlamaya çalırdık,şimdilerde durum nedir bilgin varmı?
Çok Kötü-Berbat. Sedat senin sorunu ben yanıtlıyayım. Afyon-Denizli sınırından , Söke çıkışına kadar B.Menderes'de bir gram su yok. Ben devamlı Nazilli-Atça'ya gidip-geliyorum. Bozdoğan Barajı'nın Denizli tarafı ve Nazilli ovası taraflarını ve birde söke ovası civarlarını devamlı kolaçan ederim. Fakat nafile bir gram su bulamazsın. Geçen hafta sonu Söke çıkışından Pamucak tarafına kadar yaptığım kontrolde de sadece Pamucak girişinden denize birleşen delta ağzına kadar su var. O da sağdan-soldan gelen kurutma kanallarının suları ve delta ağzının geriye tebdiği deniz suları. Nerde o eskiden çıkan yayın balıkları sedat. Hepsi mazi. Hoşcakal.
Ozan !.. Kuşadası'nın denize kıyı olan bölgelerinin ne kadarını biliyorsun? Sana o doğrultuda yardımcı olayım.
Saoğlasın Efem.Yıllar oldu menderes ovasına gitmiyeli hat boyu menderes nehrin i takip etmiyeli,demek durum vahim oysaki mendersin geniş yerlerinde yılan balıkları aynalı sazanlar abartısız 150 kg lık yayınlar...vay be kurumuş koca menderes
. Tuzlu Sardalya ile Bol bol Kıbrız Sarma yapmak lazım ... Buradan bir çok balık alınır ama N@mıkın dediği gibi ...sabır + şans + bilgi...