Kuşadası Dar Boğazda Balık avlarımızdan bazı kareler. SABAH SAAT 04:00 ÇIKIŞ ERTESİ GÜN AKŞAM SAAT 17:00 DÖNÜŞ Kuşadası Dar Boğaz Haritası Kuşadası Dar Boğaz Haritası 3 D
Tebrikler Nazmi bey, bu arada balıkavı.net ailesinede hoşgeldiniz Sağlam bir raporla, hızlı bir giriş yapmışsınız Ayrıca bu antenli mercanların hastasıyım:hungry:
böyle büyüklerine en son vedat abinin bir raporunda rastlamıştım... tebrik ederim nazmi... bu mütevazi raporla güzel bir giriş yaptınız aramıza hoş geldiniz.. karidesler hakkında bilgi alabilir miyim acaba.... dondurulmuş olanlardan mı tedarik edip, kullanıyorsunuz?
Tebrikler Nazmi bey tam da Dar Boğazın namına yakışır bir av olmuş.Geçen sene bu bölgede baya bir mercan yakalanmıştı hatta bir iki sefer bize de nasip oldu.Bu sene aynı balık yok diye duyuyoruz...merak ediyorum raporladığınız av yakın bir zamanda mı yapıldı?
nazmi abi harika bir manzara avınızda İNŞALLAH mutlulukla geçmiştir bizede nasip olur İNŞALLAH böyle güzel manzarada av
SÜPER BİR AV OLMUŞ ÜSTAD BENDE BU SENE KUŞADASI GÜZELÇAMLIDA AVLANMIŞTIM KIYIDAN SADECE UFAK TEFEK MIRMIRLAR VEDE KARAGÖZ ALABİLMİŞTİM. BU BALIKLARI GÖRÜNCE ŞAŞIRDIM.TEBRİKLER
KARİDESLERİN TAZE OLMASINI TERCİH EDİYORUZ BİZİM İÇİN KARİDESİN DİPTE YARATTIĞI FOSFOR TAZEYKEN DAHA ÇOK FOSFOR YAPIYO. DONUKTA BU ÖZELLİĞİNİ BİRAZ YETİRİYOR
BU GEÇEN SENE YAPILAN BİR AV . RAPORLARI SIRAYLA TARİH TARİH ATICAM. GEÇEN SENE HAVLAR ÇOĞUNLUKLA LODOS GEÇTİ BU SENE İSE HEM LODOS HEM POYRAZ YAPTI Bİ GÜN LODOS Bİ GÜN POYRAZ OLDUĞU DA OLDU DAR BOĞAZ DA ÇOK AKINTI YAPTIĞI İÇİN BİZİ BİRAZ OLUMSUZ ETKİLEDİ AMA AKINTIYA KARŞI YENİ Bİ SİSTEM GELİŞTİRDİK BİR SONRAKİ RAPORUMDA ONUDA PAYLAŞICAM. HAVA ŞARTLARI UYGUN OLURSA GEÇEN SENEKİ GİBİ AYNI BALIKLAR ÇIKMAYA DEVAM EDİCEK. ÇÜNKÜ KAPTANIMIZ ÇOK TECRUBELİ.
detayları yazmadığınız için uğraşılarınızı bilmiyoruz, 36 saat civarı bir av süresi olduğu için tam teşkilat gidildi galiba, dersinizede iyi çalışmış gibisiniz. bereketli bir av olmuş,avda güzel, havada, yüzlerde gülüyor daha ne olsun. afiyet olsun.
Şu aletler neyin nesi? Yenilir mi, içilir mi? Neye yarar, nasıl çalışır? Amatör balıkavı ile akrabalığı nedir? Kişisel bir hobiye biraz külfet getirmezler mi?