Herkese selamlar, Bir gün gecikmeli kuşadası av raporumu veriyorum. YER Tusan Açıkları DERİNLİK 53 Mt. HAVA Poyraz YEMLER Mamun,Çimçim,Sardalya AVLAR Antenli Mercan, Uskumru, Lambuka,Kolyoz Şahsıma ait BARBAROS isimli teknemle birlikte 8 arkadaş hemen ekibimizi oluşturduk ve saat 08.30 da Kuşadası Marinadan ayrıldık. Satt 09.00' da Tusan açıklarında demirledik. Hava'nın poyraz'dı. Ben bu havayı çok severim çünkü, genelde bu havalarda iyi avlar yakalamışızdır. Bu düşüncem bugünde değişmedi ve beni haklı çıkardı. Başlangıçta Kopeslerle çok uğraştık. At çek, Kopes Fakat ara ara çıkan mercanlar,kolyoz ve uskumrular bizi biraz heveslendirdi. Bir kaç arkadaş sırayla sağlam vuruşlar alınca biraz hareket oldu teknede. Biz kaçırdık ama teknede bulunan Emre KOYUNSEV arkadaşımız kaçırmadı. Emre'nin oltasına takılan Kiloluk Antenli bir Mercan' dı. Bu günün hatta sezonun ilk Antenli Mercanı olarak teknemize çıkmıştı. Doğrusunu söylemek gerekirse Emre'yi kıskanmadık ta değil, ama önemli olan Antenlinin teknemizde olmasıydı. Hikayelerimize anlatacak yeni bir hikaye eklemiş olarak günümüzü tamamladık. Herkese rasgele dileklerimle, saygılar.
Tebrikler,Avdan aldığınız zevk suratınızdan okunuyor.Güzel avlarınızın devamı dileğiyle.Bu arada kiloluk olan balık hangi yeme geldi acaba? Rasgele, Gökhan
Vedat kaptan mercan gerçekten güzelmiş onu çekmenin heyecanı bile yeter şanslı arkadaşı kutlarım bu güzel avlarınızın devamını dilerim rastgele