Merhabalar, Esasında 2 senedir siteyi zaman zaman takip etmeye çalışıyorum da, daha yeni üye olmak nasip oldu Yaz hariç, fırsat buldukça tur tekneleriyle çıkıp avlanmayı seviyorum. Kıyıdan biraz keyifsiz oluyor bence... Zaten çok da amatörce benim balıkçılık Herkese rastgele, Sinan
Merhaba Aramıza hoşgeldiniz, kısmetse Eylül'ün ikinci haftası Kuşadası'nda olacağım, siteden öğrendiklerimle kıyıdan biraz uygulama yapmayı planlıyorum, müsaitseniz görüşürüz...... Rastgele
herkese tekrar hoşbuldum sitemiz oldukça başarılı ve de faydalı... ancak buradan öğrendiklerimizi başarı ile uygulayabilmek için önce denizde balık olmalı sonra da -özellikle gündüz kıyı avcılığı için- eşek arısı populasyonunun biraz azalması lazım. Bu yaz Kuşadasında kıyıdan balık avlamaktan çok arılara av olmamaya çalıştım Ilker bey irtibatta olalım, hafta sonuna da denk getirirseniz, tekne ile çok keyifli oluyor buralarda... Herkes için üç kere ... rastgele, rastgele, rastgele
Tahminen 6 Eylül Cumartesi günü ailecek geleceğim, bir terslik olmazsa o hafta haberleşiriz. Rastgele