KÜTAHYA dan kareler.

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

1. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Sevgili arkadaşlar Çiniler diyarı Kütahya dan sizlerle birkaçkare paylaşmak istedim umarım beğenirsiniz benim küçük memleketimi. Büyük şehirlere bakınca benim memleketim cennet gibi geliyor bana. Zaman zaman şehir dışına çıkışlarımda, özellikle büyük şehirlere insan sanki kaybolacak gibi geliyor bana. Bu şehirlerde yaşayan arkadaşlarımı yürekten tebrik ediyorum, nasılda mücadele verip başediyorsunuz böylesi kalabalıkta hayret ediyorum sizlere. Bizler anadolu insanları olarak alışmışız sessiz ve sakin ortamlara Doğayla başbaşa kalmaya, büyük şehirler sıkıyor bizleri, beton yığınlarının içinden bir nebzede olsa kurtarmak istedim sizleri, İşte şirinmi şirin Çiniler diyarı Kütahya
    Kütahya ya özgü çiniler ile inşaa edilmiş olan çinili camimiz.

Dönenler meydanında bulunan mevlana figürümüz, arka planda ise hisar kalemez görünmekte.
    Kütahya ya gelipte çinili vazomuzu görmeten gitmek olurmu hiç.
    Saat kulemiz
    Ürgüp değil. Kütahya Firig vadisi.[​IMG]
    İşte Kütahya dağın eteklerine kurulmuş bir tarih şehri.
    Zaman içerisinde devamı gelecek.

2. LapinCash

LapinCash

Gerçekten haklısınız heleki adanada hem yozlaşmış hemde sıcak insan eriyor resmen....

Güzel yerler tebrikler paylaşım için..

3. Aslıhan TURAN

Aslıhan TURAN Aslıhan TURAN

Favori Kamış:
    Daiwa Ballistic X 270 cm 14-40 gr. /Fujın Dragon 270cm 8-32 gr
    Favori Makine:
    Daiıwa Fuego 17 LT 3000 DC/Shimano Stradic 4000 XG FK
    En İyi Avı:
    Levrek 2.4 kg
    Bu güzel paylaşım için çok teşeşkkür ederim Gürkan abi sayende 9-10 yıl öncesini hatırladım...

Resimlediğin yerlerin çoğu bana hiç de yabancı değil.Tavşanlı ilçesinde 7 yıl kaldım ve her günü için değerdi.Fırsat buldukça ya da resmi işler v.s için sık sık gelirdim Kütahya'ya.İlk iş otobüsten iner,şehir merkezine giden yol üzerindeki restoranlardan birinde muhakkak iskenderi tatmadan edemezdim.Resimlerdeki bazı yerler de daha sonradan inşa edildi sanırım ilk bakışta çıkaramadım.Kervansaray gibi...

En son geçen yıl Tavşanlı'daki bir arkadaşıma gelin alıcı olarak Altıntaş'a giderken geçmiştim Kütahya'dan durup dinlenmek gezmek nasip olmadı ama her zaman ömrümü geçirebileceğim yaşayabileceğim bir yer olarak gördüm Kütahya'yı.Arada bir Kuruçay göletinde rahatsız ettiğimiz bir kaç aynalı da olmuştur tabii:)

4. Ronder

Ronder

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    3 kg civarında
    Kütahya da okuduydum eski günler aklıma geldi paylaşım teşekkürler

5. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Yolunuz buralara düştüğünde sizinle mutlak tanışmak isterim. Bir alo deyin yada özel bir mesaj atın yeter.

6. emetbalıkcısı

emetbalıkcısı METİN UZUN

Kütahya ilçemize av sazan türü KARASAZAN VE AYNALI GÖLETLERİMİZDE mevcuttur bulunmuş olduğum ilçede 4 e yakın gölet bulunmaktadır kütahyaya gelmek isteyen arkadaşlara yardımcı olunacaktır

7. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Metin kardeşim seni nerde bulacağız önce onu söğle ben Kütahyadeyken seni bulamıyorum... Dışardan gelen nasıl bulacak seni ???????

8. exclans07

exclans07 yılmaz

resımler harıka bende kutahyalıyım

9. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Ozaman biraz bilgi verde tanışalım kardeşim...

10. canözüm

canözüm mehmet seven

guzel memleketim heryer ayni guzellik ama eskiye nazaran cok seyler degismis beni maziye goturdu eskiden han vardi meydanda altida restaurantti kutahya benimde memleketim orda dogdum buyudum sonrada gurbet elleri

11. emetbalıkcısı

emetbalıkcısı METİN UZUN

Emet ilçesine gelirseniz metin uzun deyin herkez beniz tanır balık avı için gelen herkez misafirimdir beklerim...

12. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Elimizden geldiğince size memleket havası solutmaya çalışırız beyim... Yeterki irtibatı kesmiyelim..

13. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Sen davet edersinde biz gelmeyizmi hiiiiç.. Ama sıcak sularda hamamda isteriz..:p Güzel davetin için teşekkür ederim. Merkezden kucak dolusu selamlar.

14. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Kütahyam gibisi varmı ya :) Gölü durgunluğu sakinliğidir beni benden alan doğal ortamı.

15. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Balık tutma işine kütahyada 7 yaşlarında porsukta başladım pikniğe gide gele gide gele. İlk kez abim balığa götürdü 10 yaşında o benim en büyük hayallerimden birinin gerçekleşmesi oldu. Sonra bisikletlerle otobüslerle gittim. 18 olmayı çok bekledim ve sonunda oldum. :) Ehliyeti aldım şuan mutluyum iyi bir balıkçı olmayabilirim ama zamanla eminim bende büyük balıklar tutucam :) 15 haziran gel artık gel lütfen :)

16. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Akif öncelikle hoşgeldin... Kalıcı ve katılımcı olmanı dilerim.... Kütahya merkezde yaşıyorum.... En kısa zamanda bi su kenarında buluşursak belki san yardımcı olabilirim...

17. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Öncelikle hoşbuldum abi kalıcı ve katılımcı olucam :) Bende merkezdeyim. Buluşalım abi benimde gerçekten tecrübeli birine ihtiyacım var :)

18. emetbalıkcısı

emetbalıkcısı METİN UZUN

emet ilçesindeyiz abi istediğin zaman buyur gel

19. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Zaman geliyorum emete. Elbet seni bulacağım...Ahmet Seyhan dayım olur, oğlu mehmet vardır, Karayolları lojmanlarına yakın oturuyorlar belki tanırsın...