KÜTAHYA DODURGA ve ENNE BARAJI

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

1. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    02 Mart. KÜTAHYA. DODURGA ve ENNE BARAJI

Dodurga: Kütahya, Eskişehir ve Bilecik illerinin tam ortasında bulunan sulama barajıdır.
    Büyük bir şevkle gittiğimiz dodurga barajından hüsranla döndük.
    İşte Dodurgadan fotolar:

Kelle gibi taşları buzun üzerine atmamıza rağmen buz kırıp olta atamadan geri döndük. Mehmet kardeşim bizden yarım saat önce avlak alanında olduğu için üç beş metrelik alanıda o kapmıştı.

Mangal yapmak üzere enne barajına indik.
    Bu görüntülerde enneden

Son düzenleme: 3 Mart 2008
  2. stres_yapma

stres_yapma MURAT

Favori Kamış:
    Şamandralı olta
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 6,350 kg. lık. Gökkuşağı alabalığı 2,900 kg.lık.
    balığa gidipte olta atamamanın vermiş olduğu hüznü bilirim türlü hayaller kurar sonra ya peynir ekmeğe talim edersiniz ben tavuk sevmediğim için peynir ekmek soğukta titreyerek çaylarınız yudumlamınız bu yıl sonbaharın son ayları il ekışın ilk aylarında ki kuzgunda geçirdiğimiz günleri anımsattı ve içim bir hoş oldu

3. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    gürkan abi yazın sabahları bile dondurucu soğuk olan dodurgaya sen kışın ortasında gitmişsin abi helal olsun. Gördüğüm kadarıyla su seviyesi hala çok düşük inşallah eriyen karların yakın zamanda faydası olurda seviye yukselir. Yakın zamanda enneye mangal yapmaya bende gidicem malum pas tuttu oltalar :)

4. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Sen denize alışkınsın kardeşim. Baban belki gider ama sana bişey diyemem. Yaza inşallah şöyle bir dodurga yapalım ne dersin.

5. geneben

geneben Aşkın

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    Deniz turnası 70 cm 900 gr.
    Gürkan abi afiyet olsun olta atamasanızda mangal güzel göllerin resmi güzel çay düzeneği on numara:Dteşekkürler paylaşım için abi.

6. mahbub43

mahbub43 Mahbub Mehmet Kaya

Favori Kamış:
    sadece olta
    En İyi Avı:
    4,80 sinavrit
    Piknikten sonra, bu soğuk kış günü bir de Yoncalı yapsaydınız. Isınırdınız.:D :D

7. serdar43

serdar43

Favori Kamış:
    Orta kalite kamış.
    En İyi Avı:
    Levrek- 1,750 gr
    Gürkan abi denizdede kar yağmasada ayazı rüzgarı adamı mahveder şimdi zamanım olsa hiç kar kış dinlemem giderdim karda akarda çok ava gittik :) Yaz gelsin hele ben şimdiden mısırların (sütlüsünden tutta anason yağlısına kadar )konservesini kurdum. Dodurga ya kesin senle gelirim abi ..

8. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan

Serdar ben busefer balıklara sordum ne alırsınız diye, İskender olursa geliriz dediler. :p Sen ona göre hazırlığını yap, yaza ne kaldı şurda. :D :D

9. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Gürkancım:
    Kış mevsiminin donmuş ve soluk görüntülerinin ardından gökkuşagının çok renkliliği yanında mangal ve ızgara nında sıcaklıgı sanırım hepimizin içini ısıttı

kolay gelsin

10. mallaca

mallaca Halil Barış Şengül

Favori Kamış:
    Makinalı kamış olta,her türlü el oltası,rapala
    En İyi Avı:
    Kiloluk mırmır,Kiloluk iskorpit
    İnşallah yaza istediğiniz gibi avlar gerçekleştirisiniz.

11. Aramis

Aramis

Balık bahane muhabbet şahana allah bozmasın bu güzel muhabbeti.

12. simendifer

simendifer Sennur

Gürkan ağabey, bence hüsranlık bir durumunuz yok. :) Gittiğiniz yerin güzelliğine bir baksanıza. Öyle bir yerde, hoşsohbet arkadaşlarla birlikte, bir de mangal yapıyorsanız, daha ne olsun ki. :) Bence harika bir yerde, harika bir gün geçirmişsiniz. İnşallah daha da güzel günleriniz olur. Balık bahane. ;):)

13. miccron

miccron Kerem

Favori Kamış:
    3 kancalı dip
    En İyi Avı:
    11.org.da ne tuttuysak o
    Eşsiz gökkuşağı manzarası altında, odun ateşinde demlenmiş çay...

Harika:)

14. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Yorumlarınız için teşekkür ederim. Hüzünlüde olsa gerçekten çok şahane bir hafta sonu geçirdik.

15. hesmus

hesmus

Favori Kamış:
    olta
    Buna inanmak gerçekten çok zor

Gürkan Bey;

Dodurga görüntüleri bu aya ait herhalde. Mart başından beri havanın güzelliğini düşününce buz tutmuş görüntülere inanamadım. Her halde çok ta soğukmuştur. Ama enne güzel görünüyor.

16. BARIŞ

BARIŞ BARIŞ

Favori Kamış:
    olta kışın tüfek
    En İyi Avı:
    turna 4.5kg --12kg yayın
    Temiz hava bol gıda balık olmasada muhabbet yeter

17. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan

Sevgili Mustafa kardeşim. Söylediklerine aynen katılıyorum. Bu havada böyle buz mümkün değil... diye düşünüyor insan. Bende aynen öyle sanmıştım. İşin aslı, Eskişehir grubundaki arkadaşlarla dodurga organizasyonu yapacaktık. Bu arkadaşlar her hafta çarşamba günü toplantı yaparlar kendi aralarında, geçen hafta toplantıda dodurga bekçisini telden arayıp soruyorlar nasıl durum diye, Sağolsun bekçi arkadaş komple buz aklınızdan geçirmeyin diyor. Neyse arkadaşlar bana telefon ettiler durum bundan ibaret dodurga değil başka bir yere karar verdik orda buluşacağız diye, İşin aslı aynen senin gibi bende inanmadım. Bu havada buz haaa nasıl inanayım. Siz bana oyun yapıyorsunuz ister gelin ister gelmeyin ben dodurgaya gidiyorum dedim ve resimlerini size gösterecem diye söz verdim. Sonuç olarak Kütahyadan benim gibi üçbeş balıksevdalısı arkadaş sabah beşte çıktık yola.Baraj bölgesine vardığımızda ağzımız aynen açık kaldı. Bu foto çok eski değil. Üstünde belirttim tarih olarak, sadece geçtiğimiz pazar günüydü. Yaza inşalla güzel bir organizasyon yapalım dodurga için. Saygı ve sevgilerimle.

18. Dodurga

Dodurga Cüneyt

Kütahyada Kayaboğazı barajı sulama göletlerini çok geride bırakır gerçekten güzel bir avlak göllerle göletlerle uğraşmamak lazım sezon açıldığında oradan tutmuş olduğum balıkları paylaşacağım iyişallah selametle

19. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Cüneyt kardeşim, tuttuğun balıkların resmini halen beklemekteyiz. Fazla naz aşık usandırırmış biliyorsun. Hadi artık fazla bekletme bizleri. :p