Kütahya lı balıkçılar buraya....

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında mehteran tarafından paylaşıldı.

1. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Kütahya ve yakın çevresinde ikamet eden arkadaşlar bu konuya yazıp kendilerini kısaca tanıtırak birlikte olmak isterlerse... En kısa zamanda amatör balıkçılığa gönül vermişler olarak toplanarak küçükte olsa bir organizasyon yapabiliriz diye düşünüyorum... Belkide büyük olabilir.. Katılım sayısına bakarız artık... Hiç unutmam birzamanlar sitenin birinede böğle bir konu açarak iki kişilik dev bir kadro ile süper bir organizasyon gerçekleştirmiştik.. Aynısı neden olmasın değilmi arkadaşlar...Yakın il ve ilçelerdeki bütün arkadaşları bu konu altına bekliyorum....

BENDENİZ..
    Gürkan KOCAÇAY...((Kütahya merkezde oturur, Sazan ve turna kapsama alınındadır.... Kafası sardımı balık ve dostları için fizana kadar gider... Kütahyadan kucak dolusu selam ve saygılar.

2. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Ben Mehmet akif :) sazan avı favorimdir öyle fazla çokca balığa gitmişliğim yoktur ama çocukluktan beri çok isteyip arada balığa gidenlerdenim her zaman gidemiyorum çünkü daha babama bağımlıyım oda balık işini sevmediğinden pek gönül vermiyo balığa :) Ama yaşım 18 olduğundan beri sık balığa gider oldum. Yaşım daha hepinizden küçük olduğu için ellerinizden öperim :)

Saygılarla :)

3. talhacan43

talhacan43 Ali talha can

Favori Kamış:
    Albastar lucky
    Favori Makine:
    Erma
    En İyi Avı:
    Aynalı sazan 3 kilo.
    Gürkan abi beni biliyorsun. Bende 17 yasındayim ve balik hastasiyim. Bi organizasyon yapalim. Ayrica senden ogrenecek cok seylerim oldugunu dusunuyorum :)

4. celebili

celebili hakan aslan

Favori Kamış:
    4.5 metre dam kamış shimano makina
    En İyi Avı:
    düz sazan 5 kg
    ben Hakan ASLAN, balık benim hayatım. avlakta gece içilen çay, sabah yapılan kahvaltı, arabada, koltukta hamakta veya herhangi bulunan bir köşede yapılan şekerleme:) tabi bir de av bereketli olursa deymeyin keyfime. Yalnız bir sıkıntımız var, bizim kütahya da önüne gelen herkes balıkçı! nerede küçük büyük bir balık çıktığı duyulsun, hurrraaa. yasakmış değilmiş, balık boyutları küçükmüş kimsenin umrunda değil. bu yüzden son bir kaç yıldır, kütahya civarında yaptığım avlardan çoğu zaman eli boş dönmüşümdür. Allahtan bi ayağımız denizlide de bohçacıların olmadığı göl ve barajlarda keyfimizi sürebiliyoruz. Bir organizasyon olursa, neden olmasın katılırız tabi.. şimdiden herkese selamlar

5. celebili

celebili hakan aslan

Favori Kamış:
    4.5 metre dam kamış shimano makina
    En İyi Avı:
    düz sazan 5 kg
  6. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Aynen tırıvırı hiç kullanmadım. Balığa giderken sakince bohçacılardan habersizce gideriz nasıl olur :)

7. osmanerdoğan

osmanerdoğan osman

Çelebili, adıgüzel mi o resmin çekildiği yer?

8. osmanerdoğan

osmanerdoğan osman

hangi okuldasınız hakan bey?

9. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Arkadaşlar iyi güzelde, merkezdemisiniz, ilçelerdemi, nasıl bir organizasyon yapacaz, Nerede yapacaz, şöğle biraz bilgi verirseniz ona göre yer ayarlıyalım...
    Orta bi nokta bulmalıyız kimseye uzak olmayacak şekilde..Şimdi kalkıp altıntaştaki arkadaşımızı domaniçe çağırırsak olmaz... Bunun en güzel yeri orta noktadır, yani Enne gibi..

10. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Ennedede balık tutabilecekmiyiz yani sazan falan bilmiyorum. Ben merkezdeyim fatih mahallesinde.

11. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Gurkan Abim,

Hos gelmissin..Arayi acma boyle...:)

Maasallah hemen organizasyona kolari sivamissin.Bak genceler atesi almis...

Organizasyonunuzu dort gozle bekleyecegim.

Umarim keyfin yerindedir, islerin yolunda, ailen saglik afiyettedir.

Sana sevgilerimi ve saygilarimi gonderiyorum bu uzak diyarlardan...

Gonlundekine rast gelsin degerli Abim...:)

12. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Eyvallah hüseyin kardeşim, hasretle gözlerinden öpüyor, kucaklıyorum seni.. Güzel ve iyi dileklerin için ayrıca teşekkür ederim..

13. sindon

sindon sinan

En İyi Avı:
    5.5 kg düz sazan
    Kütahya'da yapılacak her etkinliğe seve seve katılırım. ama bizim buralarda balık kalmadığı için güzel bir semaver olsun yeter diyorum :)

14. kutahyalıahmet

kutahyalıahmet ahmet

*** ben merkezden ahmet.
    uzun zamandır balık avı ile uğraşıyorum. cumartesi günü kütahya çevresi ve dışına balık tutacak arkadaşlar var ise tanışalım ve bir organizasyon yapalım. artık buralarda yer kalmadı,varsa fikri olan yazsın. imkanlar dahilinde gideriz araç sıkıntısı yok.

15. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

İlgilenen yok pek abi o kadar heveslendim ama ses soluk çıkmadı :). Cumartesi günü geçti artık. Ramazanda geliyo ramazandan önce gidersek gideriz.

16. w4rsoul

w4rsoul gökhan

maşallah güzel balıklar lakin biraz küçük gibiler sanki :)

17. rastgele43

rastgele43 Kütahyalı

Evvvet abilerim konuyu hortlatıyorum çünkü zamanı geldi ne zaman toplanıyoruz ve kütahyanın bol sazanlı bir göletine balikavi.net adına balığa gidiyoruz..??? Siz değerli büyük abilerim organize ederse her zaman varım varım varım diyorum.. Özelliklede sen Gürkan abi (mehteran) o tecrübelerin için sabırsızlanıyorum :))

18. muratcoskun

muratcoskun muratcoskun

Favori Kamış:
    alba star 2,70
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    turna 2,5 : yayın 7,5
    horlat horlat. bu forumda galiba kütahyalı kalmamış.
    şöyle bir konu açtım kimse tınlamadı.
    tek bir cevap dahi yok.

kütahyalı arkadaşlarımın dikkatine.
    merhaba arkadaşlar.
    oğlumun okulu kütahya dumlupınar okulu, germiyan kampüsüne çıktı.
    28,08,2012 tarihinde kütahya geldim ev bakmak ve okulu görmek için.
    akşama kadar dolaştığım halde dört kişilik uygun bir ev bulamadım.
    akşam saat altı sıraları bir ev bulup anlaştım aylık 400tl eşyalı.
    bursaya döndüm.
    lakin bu gün emlakçı aradı, abi evde 4 kişi kalınmasına ev sahibi izin vermiyor dedi,
    zor durumda kaldım,komisyon parasını verdiğim halde böyle bir durum oldu,
    ayın dördünde tekrar kayıt için kütahyaya geleceğim. hem kayıtı hemde evi bir günde halletmem gerekecek,
    yardımcı olursanız sevinirim.
    tel:0545 440 69 22
    murat coşkun

19. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Tınlamadı olurmu murat kardeşim, malum iş güç, hayat mücadelesi derken bütün forumları gezemiyoruz... Zaman zaman aklımıza geldiğinde ziyaret ediyoruz... Ben herzaman ve her hafta balık için hazır olan birisiyim... Mesafeler hiç ama hiç önemli değildir, yeterki adam gibi yürekten dostluklar olsun, balık olsada olur olmasada hiç farketmez, yeterki dostluklar baki olsun...

Sazan avı isteyen sevgili Kütahyalı kardeşlerim, gözümüz aydın olsunki bugünden itibaren sazan havuzumuz serbest oldu.. Sirküleri ve tebliğleri takip ederseniz ne demek istediğimi anlarsınız... Kim nezaman isterse balıkavı ve semaverde iki bardak çay içmek için hazırım...

20. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..
    Abi boş verde oraları, atla gel Gebze'ye, biraz balık tutalım senle.