Merhabalar.. Ramazan girmeden bi balık avı yapalım dedik hedef her zamanki gibi sazan.. Kütahyada çok baraj gölet v.b sulaklar var ama malum herkezzz balıkçı olduğu için sazanlar her gölde neredeyse sınırda bizde kütahya çevresinden çıkalım uşağa gidelim dedik kozviran hakkında uşaklı abilerim kardeşlerimden bilgiler bekliyorum balıklar nasıl girişler ücretli diyorlar doğrumu.. Ayrıca kütahya çevresinde sazan olduğu sanılan göletler ve barajlar hakkındada bilgi sahibi olmak istiyorum dodurga zafertepe çalköy muhatboğazı kaynarca göletleri dışındaki göller olsun lütfen sazan sınırda çünkü oralarda
Merhaba Akif kozviran göleti benim piknik amaçlı gittiğim çok güzel bir gölettir.Söylediğin gibi giriş ücretli kişi başı 10 lira alıyorlar.Balık durumuna gelirsek çok güzel balıkları var oltayı attığın gibi 2 kilo üstü sazan geliyor elin boş dönmezsin demek isterdim fakat pek balık alan görmedim ordan her hafta ordayım piknik için ordan biliyorum.Kozviranda sazan tamamen şans işi konaklamak gerekiyor balık alabilmek için günü birlik gelirsen zor balık alırsın kozvirandan . Benden bu kadar yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Yapma bunu bana deme ama ibrahim abi Kaldık tek umudumuzdu orası bi gece kalcaktık ama nasip değilmiş ramazandan önce gidelim demiştik neyse artık kısmet başka avlağa hayırlısı çok sağolasın abi
Akif kusura bakma ama durum böyle.Ben bugün yine kozviranda piknikteydim.Olta atan bir kişi vardı.Biraz yanlarına gidip sohbet ettik.Sabah dokuz gibi geldiklerini ve hiç vuruş alamadıklarını söylediler 4 gibi de toplanıp gittiler.Üzülme be akif başka göletlerde var orda şansınızı denersiniz artık
ben de bu göleti trt nin balıktayız programında gördüm. eşim Denizlili olduğu için uşak banaz büyükoturaktan sıkça geçiyorum. bir geçişimde üşenmedim göle uğradım. bir de ne göreyim, koyun içine inanın birikimiş 8 lik 10 luk balıklar. yüzlerce! bu dediğim olay 9 temmuz 2013 günüydü. o günden beri 3 kez uğradım oraya. aynen göksel 64 arkadaşımın söylediği gibi . balık almak istiyorsanız, bir kere iyi bi yemleme ile en az 2 gün kalmanız gerekir diye düşüüyorum. inanın balıklar yeme bakmıyorlar bile. ama inanın çok da büyük balıkları var. haa dedim ya 3 kez uğradım diye. ikisinde orada gecelememe rağmen tek balık alamadım.
Ben 3 gün kalıcam orda inşallah bi arkadaşım var ayarlayabilirsem gitcez bakalım yem olarak kuzu yemi kullanıcaz dip oltası ve yaylı takım kullanıcaz bakalım inşallah arkadaşın izin işi olursa
güzel raporlarını bekliyoruz, benim de duydugum kadarıyla büyük balıklar varmıs orda. ama bikaç günlüğüne gidilip güzel bir yemleme neticesinde alınabiliyormus.simdiden rasgele size...