arkadaşlar selamlar, haftabaşı edremit körfezinin kuzey taraflarına, bu meyanda; altınoluktan babakaleye kadar olan bölgeye 3-4 günlük bir sefere çıkıyorum. kıyıdan levrek avcılığı ve/veya zıpkın avcılığı için nerelere bakmalıyım? bu aralar durumlar nasıl oralarda? bilen varsa paylaşırsa sevinirim... saygılar.
merhaba.. uzun süredir işlerimin yoğun olmasından ötürü balığa çıkamama rğmen buraki arkadaşlarım be yine forumdaki ağabeylerimden takip ettiğim kadarı ile balık bu sene bereketli.. altınoluk için çok ümitlenmemeni ancak küçükkuyudan sonra assos sahil şeridinde bir çok müsait avlak var. bol bol avlanabilirsin... babakalede ise gülpınar limanı civarı uygun olur. yine yol üzerinde sokakağzı die bir yer var oraya da uğramanı tavsiye ederim. şimdiden keyifli bir av geçirmeni temenni ederim..
Sevgili Kenan kardeşim, Sivriceden, Bektaş köyü altına veya sokakağzına gelirsen bana uğra, levrek olan yerleri gösterek yardımcı olurum, hoşçakal. beralarda beni tanırlar, genelde Sivrice balıkçılar kahvesindeyimdir. bana özelden tel, bildirirsen iyi olur. hoşçakal.
tanımadın mı beni orhan abi başka forumdan tanışıyoruz Sivrice'ye uğramayı düşünüyorum zaten görüşürüz
Sevgili Kaan, Bak yaşlandığım nasılda belli oluyor, adını bile yanlış yazmışım, seni bekliyorum, görüşmek üzere. hoşçakal.