kuzey egede avlak önerisi

Konu, 'Bölgeler' kısmında azazel85 tarafından paylaşıldı.

1. azazel85

azazel85 uğur açıkgöz

Favori Kamış:
    shimano vengeance spin
    Favori Makine:
    shimano exage rc 4000
    En İyi Avı:
    1500gr civarı kasna ırak sınırı habur çayından
    öncelikle merhaba.bursa güzelyalıda ikamet ediyorum ve haftasonu cumartesi öğleden sonra yola çıkıp kuzey egede özellikle çanakkale sınırlarında kıyıdan balık yakalayabileceğim bir avlak önerisi istiyorum.şunu belirtmekte yarar olduğunu düşünüyorum; benim ve gelecek 2 arkadaşımında kaliteli balık yakalama gibi bi derdi yok.oltaya balık vursun yeter:) daha önce behramkale sokakağzı koyuna gittik 20 kadar mırmır yakaladık ve gittiğimiz toplamda 900km yola değdi.ama tekrar o rizikoya değermi bilmiyorum ve önerilerinizi bekliyorum.
    not:sarozu çok övüyorlar ancak bursa tarafından geleceğimiz için karşıya nasıl geçeriz ne yaparız bilmiyorum

2. feridun_45

feridun_45 feridun dönmez

aramıza hoşgeldiniz..öncelikle tanışma bölümünden giriş yapıp kendinizi tanıtırsanız daha doğru olur..yoksa sadece ''avlanılacak yeri öğrenmeye geldim''tavrıyla karşılanırsınız...bu konuda çok fazla bilgim yok ama kuzey egede sivrice denilen bir bölge var.burada hem balığın hemde balıkçıların kralları var(vedat ve orhan abiler)..onlarla irtibata geçerseniz piyangoyu yakalarsınız hemde büyük ikramiye:)
    selametle

3. violinist41

violinist41 Deniz

Favori Kamış:
    Lineaeffe extreme cast-Lineaeffe Scruve 4,50 surf-İtalcanna vertigo-shimanospeedmasterspn
    Favori Makine:
    Shimano Biomaster 4000, Twinpower 8000PG,Bull's eye XT9120,Saragosa 6000,Sustain 5000,Tica Dolphin
    En İyi Avı:
    14 kg Akya
    Biga yöresinde Necmi Ağabey var (Necmi FİDAN) onunla da irtibata geçebilirsiniz..

4. azazel85

azazel85 uğur açıkgöz

Favori Kamış:
    shimano vengeance spin
    Favori Makine:
    shimano exage rc 4000
    En İyi Avı:
    1500gr civarı kasna ırak sınırı habur çayından
    öncelikle cevap verenlere çok teşekkür ederim.tanışma bölümü için olan önerinizi en kısa zamanda değerlendiricem.keza profilimde adım yaşım ve şehrimde açık şekilde gözüküyor.ayrıca araç konusunda yaşanan bi aksilikten dolayı bu hafta sonu narlı tarafında körelticez balık sevdamızı.ilk kez gece de kayıkla narlıda sabahlıycaz.umarım değer.üstadların önerilerine her zaman açığım.

5. albeton

albeton Ali

En İyi Avı:
    kötü av yok
    geçen sene 2 gün arayla Behramkaleyi ve Sarozu denedim..Behramkale ve Gülpınar daha iyiydi.

Son düzenleme: 20 Nisan 2011