Kuzey Egede Çaparide gelen kolyozlar. 15. Eylül.2009.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında orhan kucukbicmen tarafından paylaşıldı.

1. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    U[RL=http://img6.imageshack.us/i/030prh.jpg/][​IMG][/URL]
    Torunum Kaan'dan çok selamlar, hepinizin ellerinizden öpüyor...:)

Sevgili arkadaşlar,
    Çok güzel bir hava, ben ve Askerlik arkadaşım, aynı zamanda Sivrice'de yan komşum olan İrfan kardeşimle beraber bu güzel havayı kaçırmayalım dedik, daha önceden hazırladığımız takımlarımızı alarak tekneye atladık.
    Bugün çok güzel sırtı avı olur diyoruz,canlı yemle zargana ile uzun olta yapacağız, takımlarımız hazır fakat zarganamız daha hazır değil, ipek bağlı zargana takılarını suya bıraktık, ben sağ taraftan İrfan sol taraftan çekiyoruz, bana hemen bir zargana geldi, biraz uğraştıktan sonra, aynı anda oltamıza gelen iki zarganayı aldıktan sonra, ver elini sırtı meramıza diyoruz ve basıyoruz gaza, meramıza geldik,canlı zarganayı, bir iğne kuyruk üstü, ikinci iğne sırttan ve son iğne gagadan taktık, gaganın uç tarafını kırdık ve takımı denize sarkıttık, 20 metreler civarında dolaşıyoruz, kurşun arada sırada taşlara vura vura yol alıyor, çok umutluyuz heyecanlıyız, mutlaka bir balık gelecek diyoruz, ben akya diyorum, hemde 10 15 kiko, İrfanda sinarit olsun diyor ve avımız üç saattir devam ediyor, yok, yok, yok balık olmadığına karar veriyoruz, hava gene güzelliğini devam ettiriyor, çok güzel ve balıkçılığa çok uygun bir hava, yeni bir kararla çapari diyoruz, Çaparide bu sabah balık olduğunu haberinide almıştık, evvelden hazırladığımız, hindi tüyü ve simlerden oluşan köstekler 035 beden ise 045 olan takımımızı suya indiriyoruz, balık bulucumuzla aramaya başlıyoruz, ilk meraya geldik fakat balık yok, ikinci mera bir mil uzakta, doğru diğer meraya, geldik ve gelir gelmez balık bulucu sirenini öttürmeye başladı, ekranda balık sürüsünü gördüm ve tamam şimdi oldu, ıskarmoza takılı olan çapariyi suya bıraktım, orta suda takım durdu, bende gülerek, Tamam oldu bu iş diye nara atıyorum, balıkalar geldi oltadan ayıklıyoruz, çok güzel bu senenin ilk kolyozları geliyor, arada ufak uskumrularda var, bir iki çapari daha alıyoruz, yeterli deyip, ben takımları sararken İrfan da Kolyozlardan flato çıkarıyor, akşam yemeğimizde hazır, Ankara'dan kızım ve torunum Kaan'da geldiler, bu akşam balık hemde taze, taze, kolyoz, bu arada bize devamlı, tentemizin üzerinde refakat eden dost martımızda, tutulan balıklardan doyuncaya kadar yiyip nasibini alıyor, çok güzel bir av gününü noktalıyoruz, Sevgili İrfan kardeşimin yüzü gülüyor ve limanın yolunu tutuyoruz. Sizlere de güzel balık avları dileriz, Çok selamlar sevgiler, hoşçakalın.:):):)

2. blueboyfe

blueboyfe Emin Erçelik

Favori Kamış:
    Zıpkın Mamba 130
    En İyi Avı:
    lepistes 14 gr
    olay budur abi, kısmetin bol olsun !

bu arada martı da şahaneymiş,

tava mı yapıyon mangalmı ? :)

3. poseıdon74

poseıdon74 ERDEM ERÖZ

ÇAPARİ ....:) Tebrikler usta herzamanki gibi sana yakışır bi av yapmışsın ..

4. duyar

duyar İsa

Favori Kamış:
    65lik okuma makine+lineaeefe Turnafresh 3.90 kamış
    En İyi Avı:
    600 gr.Kefal
    Yine bir klasik okudum.Çok güzel bir av olmuş abi emeğinize sağlık.Tatlı torununda badem gözlerinden öperim.

5. LapinCash

LapinCash

Orhan dede senin avlarını özlemiştim çok güzel kolyozlar tebrikler.

6. oltacı_

oltacı_

Tebrikler Sevgili Orhan Abim,

Kaan maşallahı var, büyümüş.

Sanki bu rapor pek bir başka olmuş, Bir yanda Dünyanın en tatlı şeyi ( torun ) Diğer yanda Dünya nimeti balıklar ile keyif...

Allah keyfini daim etsin

Bereketin bol olsun.

7. nedim gürler

nedim gürler Nedim Gürler

Favori Kamış:
    remixon
    Favori Makine:
    yok
    En İyi Avı:
    3-4 kg sazan
    Hem torun hem balık. Ne güzel duygular. İkisini de Allah bağışlasın.

8. GYILMAZ

GYILMAZ GÖKHAN

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano
    En İyi Avı:
    Minakop 3KG
    Orhan Abi,Torun'un maşallahı var çok tatlı.Allah uzun ömürler versin.Ayrıca yine çok güzel bir av yapmışsınız.Paylaşım için teşekkürler ve tebrikler.
    Rasgele,Gökhan

9. gtatas

gtatas Gürcan Tataş

Favori Kamış:
    en ucuzu
    Favori Makine:
    en ucuzu
    En İyi Avı:
    Levrek 2.200 gr
    Torununuz Kaanı benim için öpün lütfen.Maşallah çok tatlı benimde 6 aylık oğlum var allah bağışlasın.Orhan abi bende senin sayende küçük bir av raporu yapayım.Dün çıktığımız avda hafif kurşunlu(yüzer) iki iğneli takımlarımıza bizimde kolyozlar akın etti.Kolyoz ve gopesler süperdi.Senin avında herzaman ki gibi bir harika maşallah. Adeta boşunuz yok gibi TEBRİKLER:

10. sulhi yücel

sulhi yücel sulhi yücel

Favori Kamış:
    RODER/ST/4204
    En İyi Avı:
    2/kilo turna.
    abi kısmetin daim torunların bol ve uzun ömürlü osun inş.

11. gtakgoa

gtakgoa gtakgoa

Favori Kamış:
    LINEAEFFE OYSTER CAST KAMIŞ 4.20
    Favori Makine:
    banax sx5000
    En İyi Avı:
    sarıkanat, 5 adet
    Orhan ab yine çok güzel bir av tebrikler. Emekli olunca yanına yerleşicem bu ne mükemmel hayat imreniyorum size. ( Geçmiş av raporlarınızı gözden geçeirdimde) özellikle kılıç mücadelesini. iyi avlar orhan abi.

12. 56562

56562 xxx xxxxx

Tebrikler Orhan Abi. Balığı bulmak için sabrınız, denemeleriniz ve mutlu son, hepsi çok güzel. En güzelide dede - torun birlikte olan resim.

13. jq3800

jq3800 mithat

Favori Kamış:
    fındık çubuğu :)
    En İyi Avı:
    ???
    orhan amca özlettin kendini ama yine güzel bi rapor ve bol balık torunda yanında balıkta var daha ne olsun orhan amca ellerinden öperim balığın daim olsun saygılarımla

14. salahattin

salahattin salahattin kaplan

çok güzel bir raporu sunduğun için sizlere nekadar teşekkür etsek azdır,daha güzel av raporlarını şimdiden özlüyoruz.selamlar rasgele .

15. menopiko

menopiko İbrahim GÜÇLÜ

Çok güzel balıklar. TEbrikler.

16. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Sağol, sevgili Emin, flato çıkarıp tava yaptık, tabi balığı, hoşçakal.:):):)

17. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    Torunun kaan maşallah çok güzel Allah uzun ömürler hayırlı hayat nasip eylesin..
    sonrada avın için maşallah ...:)

18. adem1

adem1 adem aksoy

En İyi Avı:
    halibut.20kg(tahmini:D)
    marti resmen poz vermis,rusvet olarak balik kafasi almisdir kesin.

19. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.

Çok teşekkür ederim, sevgili Erdem kardeşim, güzel bir havada sırtı çekmek çok güzel, hele böyle bir toriğin rapalamıza vurması ise inanılmaz bir andı, hele tekneye aldıktan sonra, sevinç çığlıklarımız.:):):) iyiki, böyle bir hobimiz var.:):):) sizlere de rastgele, hoşçakal.:):):)

20. orhan kucukbicmen

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Çok teşekkürler, sevgili İsa kardeşim, sizlere de nasip olsun, Kaan da ellerinizden öper, hoşçakal.:):):)