Harika fotoğraflar Nuri abi, kesinlikle hayatımızda bir kerede olsa görülmesi gereken yerler, tebrik ederim
Uploaded with ImageShack.us bu fotoğrafı çok sevdim. en sevdiğim çiçektir papatya, ve her biri ( garip bir benzetme olacak ama ) haylaz çocuklar gibi çıkmış, deli dolu güzel gönlüne sağlık sevgili abim
Ercan vallahi tebrik ederim , bende böyle yalın duran çiçekleri gördüğümde , eski flim sahnelerinden fırlayan çocukları hatırlatıyor. Nuri abi paylaşımın için teşekkürler, kuzgunları yeterince teşhir etmişsin fakat , asıl oğlana sahnede az rol vermişsin.
Ahhh be Nuri abim, hem alıştırıyorsun, ondan sonra özletiyorsun, bunlar özlediğimiz fotolar, o güzel ruhuna sağlık, şahin mi abi o uçanlar, ilk defa bu kadar fazlasını bir arada görüyorum, tek tek görmüştüm daha önce, Çok güzel kareler çokkkkkk Bunlar da senin o ince ruhuna Fotoğraflar alıntıdır, benim için özeldir, ülkemizden görüntüler değildir.
Nuri agabey, seni hic tanimayan birisi dahi bu resimlere bakinca ruhundaki derinligi fark eder... tabiatin guzelligi herhalde ancak bu kadar yalin ve icten ifade edilebilir... eline, ruhuna saglik...
Nuri Abim, Nefis kareler. Ruhunun güzelligini yansitmislar. Özellikle Ercan'in sevdigi kareyi ben de cok sevdim Ellerine, gözlerine saglik.. Selamlar, sevgiler..
ruhlarımızı dinginliğe garkeden bu güzelllikleri izleme zevkini bizlere yaşattığın için çok teşekkürler nuri abi.
nuri abi muhteşem kareler...hayata bakmak budur işte...yaşadığını hissetmek...ellerine sağlık...şahinlerin dansına ayrıca şaşırdım...
Canlar, dostlarım Her zamanki gibi yine güzel gördünüz, çün; güzel baktınız. Gönlünüzün, göznurunuzun ışıltıları yine sizlerden bizlere de yansıdı, bir ve aynı kaba doldu. Güzellikler sizlerden yine sizlere. Teşekkür ederim. Sevgi ve saygılarım can dostlarıma.
Öyle ki, kalpte yanan ateşe bir nefes. İster daha alevlensin ister serinlesin kalpler. Dileyenin gönlüne göre. Ben yandım Huzurla.
Gerçekten çok güzel kareler teşekkürler bu harika resimler için.. insanın içi bi hoş oluyor böyle güzellikler görünce
Mavi cicege ayar oldum argo deyimle,Allah,in yaraticiligina sinir koyulamayacagini birkez daha gosteriyor bu cicekler,gozune saglik,-bal -gibi fotolar.
Beğendiğin mavi çiçeğin ismi; Unutma Beni Çiçeği. Sağ olsun sevgili Adminemiz Sennur’dan öğrenmiştim ismini. Dostların da meftunu ki, Yakup hocam, Diren ablamız, Yasin ve Ercan kardeşlerim de her biri ayrı sever bu nadide çiçeği. Beni de coşturdun hadi bakalım, sanırım bir ayar daha iyi gider Ademcan.