Kuzguncukta normal büyüklükte istavritler tutulmakta , arada birkaç zargana tutuluyor ,bol miktarda kefal var.Rapalayla atan görmedim fakat bir abi yemli çinekop takımıyla 3-5 çinekop tutmuştu . Bende arada sırada istavrite gidiyorum tek tük tutuyorum nede olsa amatörüm daha lüfer ve çinekopa atıcak tecrübem yok rapalayla attım inesi takıldı ve koptu hüsrana uğradım Fakat kanımca lüfer var çapariyle at ,çek yaparken oltam birden çok ağırlaştı yosundur die düşündüm oltayı çektiğimde bir baktım istavritin sadece kafası var arkadaşlarımda bana gülerek sen anca kafayı alırsın dediler banghead Kararlıyım lüfer veya kofana tutucam üsküdara yakın veya şilede kıyıdan büyük balık tutabileceğim bir yer biliyorsanız lütfen ö/m ile atın
kardeşim istavrite attığın yeri denesen nasıl olur. dişli varsa alırsın nasibini lüfer neysede kofana çok zor be kardeşim keşke olsada tutsak
Güldürdün beni Tuna , keşke ben de sen yaşlarda başlasaydım balık tutmaya ,daha çok şey biliyor olurdum şimdi ve sana da yardımcı olabilirdim belki...
İstavrite attığım yer tam bir zindan Hava karardığı anda tinerciler akın ediyor ateş yakıp kamp kuruyorlar Ayrıca üsküdarda lüfer çıkıyor radarın orta tek tük rapalayla.
Boşveer, istavrit yapıyorsa al istavritini bak keyfine.. istavrit güzel çıksa hiç uğraşmam lüferle, kasıyor beni
sabah erken saatte veya hafta sonu üsküdar radarın oraya gelirsen sana yardımcı olmaya çalışırım kardeşim geldiğin zaman taksici mustafa abidiye sor ordaysam seni bana yönlendirirler bakarsın hayelini gerçekleştirmene yardımcı olabilirim
Bu tinerciler manyak ya buz gibi havada geliyor bira içiyor sahilde Banane Mustafa abi ilk bana gel dedi ) Abi cumartesi gelmeye çalışırım..