kuzguncuk

Konu, 'Bölgeler' kısmında RAPÇİ tarafından paylaşıldı.

1. RAPÇİ

RAPÇİ yagmur

Favori Kamış:
    alberto sea wave 360
    Favori Makine:
    alba star pion 50
    En İyi Avı:
    m olduğu zaman yazıcam
    merhaba ben ve birkaç arkadaş kuzguncuk tarafına gideceğiz ama bölge hakkında hiçbir fikrim yok ne balık çıkar nasıl olta kullanılır ne yem kullanılır bilmiyorum bide rapala kullanılırmı
    cevaplar için şimdiden saolun:) :)

2. Alp Eren

Alp Eren Alp Eren

Favori Kamış:
    Lineaeffe Extrem Cast
    Favori Makine:
    Okuma
    En İyi Avı:
    8 tane lüfer - kofana
    Mevsimine Göre

her balık çıkar Kuzguncuktan. Ama gittiğin zaman önemli şu sıralar az biraz sardalya ve istavrit var. İnce takım genellikle yeşil simli organize çapari yada beyaz simli takımı tercih ederim ben. İzmarite de arabilirsin. Hazır takımları vardır mantarlı. Yem olarak karides alman gerekir. Rapala bu mevsimde iş yazmaz. Ama spor yapayım dersen Pelikanın 5 veya 7 cmlik sırtı mavi istavrit sahteleri var ucuz ve güzel çalışıyor. Ona gelecek balık şu anda daha ortalarda yok tabi. Hadi rastgele:)...

3. RAPÇİ

RAPÇİ yagmur

Favori Kamış:
    alberto sea wave 360
    Favori Makine:
    alba star pion 50
    En İyi Avı:
    m olduğu zaman yazıcam
    şimdi kıyıdan atacağım için çapari biraz zor olabilir yani ince takım karışır die düşünüyorum o yuzden yemli atsam daha iyiolur sanırım:) :) :)

4. nihatkr

nihatkr Nihat

Favori Kamış:
    Kesinlikle El Oltası :) ve TELE SURF 4,20 MT 150 GR
    Favori Makine:
    RYOBI ECUSIMA 8000Vi MAKİNE
    En İyi Avı:
    Bir yakalayabilsem
    Kuzguncuktan gündüz gümüş ve kefal haricinde hiç bir balık alamazsınız. Gümüş için beyaz ince simli ince takım ve göl kamışı gerekir. Kefal içinde ordaki takımcılar zaten takım yapıyorlar.

Kilisenin orası bazan izmarit yapıyor, paşa limanını üsküdara doğru geçince sağdaki parktanda ara sıra iyi izmarit çıkıyor ama denk gelirseniz. Onun dışında kamış sallamak isterseniz idman için iyi yerdir :)

5. RAPÇİ

RAPÇİ yagmur

Favori Kamış:
    alberto sea wave 360
    Favori Makine:
    alba star pion 50
    En İyi Avı:
    m olduğu zaman yazıcam
    o zaman benim kıbrıs almam gerekiyor ve 10 lu beyaz capariyi 5liye düşürsem kıyıdan daha rahat olur diye düşünüyorum