Cumartesi sabah erkenden Antalya limanda hazırdık. İhalede işimize yarayacak sübye bulamayınca rapalalarımız çekerek açığa doğru yol aldık. Gidişte y2 tane baraküda yakaladık ancak bunlar 60-65 cm arası baraküdalardı. Bir kaça saat izmarit ve barbun avladıktan sonra yeter diyip dönüş yoluna geçtik. Dönüşte 300 m. Lerde derin su mercan denememizde boş çıkınca günü kurtaracak balıkla ilgili yorumlar başladı ve sabahtan yakaladığımız 2 kolyozu sırtı çekmeye karar verdik. Sırtı çekerken Namık abi aradı ve ertesi güz kuzuya gidelimmi dedi bende gidelim dedim. Ve bir süre sonra bu canavarı yakaladık. Babamın yeni çıkrığıyla aldığı ilk kayda değer balıktı bu. Boy 1 metre 3 kilo bir balık.
ozan abi tebrikler......Yarında inşallah kısmetiniz böyle açık olurda bi kuzu raporu yazarsınız.... Rastgele
evet abi onuda şimdi farkettim =) neyse ben Burağın yorumlarını bekliyeyim diğerine yorum yazmaya gerk yok hehehe
gerçekten tebrikler, çok iyi av, Biz İstanbul'da değil aynı cins,senin avının 10 kat ufağını bulmaz olduk denizde
o haaa bu ne yaaa desene barakuda rekoru bizde bi daha kimse tartışmasın kuzu+barakuda+izmarit+neydi o uzunlar (acil ceviz yemeliyim) hah sargana haaa bide waho vardı rekorları bizde insan biraz yakın çekim yapar el insaf hatta balığın ağzını açıp dişlerini çeker çok mütevazisin çooookkkk
Ozan çok güzel bir baracuda inşallah cumartesi günü bizde derinsu yapacağız. Buralara yazacak bişey çıkar umarım.
Bak bu raporu sevdim.Sen 4 kişi kuzuya git.Tek kuzuyla dön olacak işmi.Bide babalar birliği olacak.Geliyorum oraya ifade almaya Hadi bakalım
teşekürler arkadaşalar. bekleriz kuzen. namık abi sen bunu gördün kıvırma artrık. şahitler var. yoldan gecen 3 rus turist bizi taciz eden adam teknede gelen baraküdaya baktı diye ifade vermiş savcılığa.