Malum lambuka zamanı geliyor. Lambuka benim tutmasını en sevdiğim balıklardandır ben şamandıralı takımla tutuyorum hiç uğraştırmıo.Üst tarafa sağlam büyük bir şamandıra şamandıranın altına kaliteli bir 0.50 misine 2 metre kadar sonrada 2 no civarı çelik iğne(çelik olmazsa iğneyi dümdüz edio)Yem olarakda yavru canlı balık kullanıyorum.Takıma canlı balığı takın ve denize salın başka bişey yapmanıza gerek yok.Balık oltaya takıldığında çekmesi o kadar zevkli ki balığı ısırarak yiyor zaten hemen çekmeyin takılınca o yüzden (Bir ısırıyor bi bırakıyor fln) Sürü gelince bu takımla 3-5 tane yakalayabilirsiniz ama balığı alırsanız veya kaçırırsanız sürü gider(O yüzden şamandırayı büyük tutun dedim balık debelenirken suda şamandıra büyük olursa takımı patlatıp kaçması zorlanır şamandırayı batırmaya çalışırken (bu gece bırakmalarına damar lastiği takmak gibi birşey) Takımın resmi: http://imageshack.us/photo/my-images/843/adszmxv.png/ Sizinde tavsiyeleriniz varsa veya benim eksiklerim aşağıya yazarmısınız? Şimdiden rastgele,