lapin sanırım :S

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında rockchy tarafından paylaşıldı.

1. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat

mrb ben bu balığın lapin olduğunu tahmin etmekle beraber bu balık hakkında hiç bişe bilmemekten utanç duyuyorum çünkü sürekli tuttuğum bi balık acaba yeniomu? nasıl yeniyo ? bu balık hakkında bilgi verebilicek biri varmı acaba?:confused:

2. cemates

cemates Cem ATEŞ

Favori Kamış:
    [Sinek Oltası]
    En İyi Avı:
    175-65-R14 Lastik..
    Çırçır bence furkan kardeşim bu balık.
    Sadece sinek iğne ve midye ile bu balığı yakalaya bilirsin yenmez bir değeri yoktur. Çocukken kedileri beslemek için tutardık.

3. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    hadi ya üzüldüm şimdi ben o kadar tuttum onu bari karnımı doyursaydı kerata neyse artık bi iki gün içinde bende karnımı eşkinayla doyururum bunuda zevk için tutarım :D :D :D

4. İSKORPİT1905

İSKORPİT1905

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    İSKORPİT 905GR
    circiri kimse begenmez ama bi tavaya atında yapın cinekopa benzer yaglıdir vede lezettli.bi kere denersen bi daha kediye atmazsin:D

5. İSKORPİT1905

İSKORPİT1905

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    İSKORPİT 905GR
    furkan kardesim bu arada benden sana bir tavsiye tanımadıgın baligi asla cıplak elle tutup sonra basını agrıtma binde birde olsa trakonya veya o tip zehirli balık gelebilir ve sonuclari hiç hos olmaz.2 sene once suadiye sahılde senın yaslarında 2 kardesimizin oltasına geldi ve biri baliği eliyle tutunca basina epey dert acti o yuzden aman ne oldugunu bilmediğin balıgı asla elinle tutma.

6. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    eyvallah abi dikkat edicem bundan sonra dün bi tane daha iskorpit aldım zaten onu iğneden çıkarmam yarım saatimi aldı:D

7. İSKORPİT1905

İSKORPİT1905

Favori Kamış:
    OLTA
    En İyi Avı:
    İSKORPİT 905GR
    yanına bı pense yada karga burun al bi bezle falan alt ceneden tut igne derinden takılmıssa karga burunla falan cek cıkar oda olmadi köstegi kes :D yerıne yanına yedek al bagla o tipsiz sey kolay kolayda ölmez torbada falan 1 saat falan yasar her zaman dikkatli ol iskorpitte.sirtindaki yuzgeclerdeki ve karnindaki dikenlere dikkat et sonra yandım allah deme:D:D:D

8. rockchy

rockchy furkan aksakal

En İyi Avı:
    25 cm sarıkanat
    hemen çantama bi karga burun atıyorum ikidir köstek gidiyo zaten:D:D:D