Herkese merhaba.bir arkadaşım bana başlıkta belirttiğim takımla kefal yakaladığını söyledi.ben böyle bir takım ne gördüm ne duydum...bilen varsa anlata bilirmi?mümkünse resim örnek vs....idk reeling
google amcadan laplup takımı yaz abim görsellerde ara direkt çıkıyor mantık olarak iki kurşunlu olta şeklinde bir düzenek var agır kurşun dan sonra mantar mantardan sonra igneler ignelerden sonra agır kurşunun 1/4 oranında başka bir kurşun olacak kurşundan sonra dilersen tekrar bir igne takımı oluşturabilirsin igneler kıbrıs sitilinde olduğu gibi zikzak çizecek şekilde baglanılacak resimlerdede aynen öyle zaten http://img407.imageshack.us/img407/7813/laplup20copyqa6.jpg
Ya ben google amcaya sordum o bahsettiğin takımı gördüm fakat birşey anlamadım.hani pratikte tecrübe edinmiş vatandaş varsa burada bana yazar diye düşündümdü.2yüz küsur incelenmiş bir tek sen zahmet etmişsin allah senden razı olsun ne diim cevabın için saol
Abi yolum side taraflarına çok düşüyor.bol bol transfer yapıyorum.yahu yerini bi bilsem gelecem.senle bir saat bilgi,kıyıda 1 ay ava bedel vallahiyahu abi bu arada videolarında bişey dikkatimi çekti.senin memleket konya mı?
abim laplup için ugraşma benim kendi tasarımım olan takımı sana yollayım bi bak istersen kefal yakalamak istersen bence bunda daha iyisini bulamazsın ilk yaptıgımda irili ufaklı 28 adet balık almış resimdeki yaya ekmek yerleştiriyorsun ignelerede aynı usulde küçük parçalar olacak şekilde dolacak sanki ekmekten parça kopmuş görüntüsü verecek şekilde yapacaksın misinaların uzunlıgu 3 cm ile 6 cm arasında çeşitli boylarda olsun birbirinin aynı uzunlukta olmasın buna dikkat et balık vurdu olta almadı ise en alttaki üçlü kanca ile kamışın ucunu suya dogru aşagı indir ve çırpma yap yemde gelmezse çırpmada % 100 oltada inşallah yararlı olmuşumdur saygılar sunarım Uploaded with ImageShack.us [IMG=http://img850.imageshack.us/img850/8074/1m52.jpg][/IMG] Uploaded with ImageShack.us
Çok güzel bir takımmış ellerine sağlık arkadaşım:thumb: yem olarak ne kullanalım buna? ha bir de kalem yayı çok ince değilmi??yani yarım kiloluk kefal bile o yayı dümdüz etmezmi??
sakın yaya bağlama abim yayda misinaya bağlı olacak iğnelerde misininaya bağlı olacak abim yayın taşıdıgı tek şey ekmek olacak misinalar ipe bağlı olup yayın sadece arasından geçecek taze ekmek içi kullan ekmegi sakın hamur yapma ekmegin içinden bir parça kopar igneler ve yaya hafif bastırarar tak ekmegin üzerinde olan hava kavarcıkları vs suya girdiginde çözünsün mantıkolark yayı tüm ekmek parçası olarak gören balık ekmekten kopan parçalara atlıyor alt ve üst igne görevini tamamlıyor çok büyük bir balıkolur sada büyük parçaya atlarsa en alttaki üçlü kanca solungaçlarının oldugu yere batıyor her halilkarda balıgı tutuyorsun uzun deneyimlerden sonra ortaya çıkan bir ürün emin ol kefal varsa o merada ve ekmege geliyorsa boş dönmezsin bana güven abim inşallah tuttuklarınıda yayınlarsın rasgele abim
Heh şimdi oldu kadir abimin ve senin takımları hazırlayıp iki takımı da suya yollayacam.artık kime kısmet olursa.ama mutlaka rapor yazıcam:thumb:
abim bir kaç tane daha takımım var onları da ayrıca yayınlıcam inovasyon sayfası şeklinde bilgin olsun