LATEX SUPER SOFT 45 lik 150 metre 38.795 çeker diyor.Nekadar doğru.Kullanan arkadaşlar oldumu acaba?sazan için düşünüyorum
Bahsettiğiniz ef&fe latex super softmu. Oysa şayet güzel bir misina. Gamda hafızada yok denecek kadar az. Gerçi ben 025 ini kullanıyorum
O misinadan stok bile yapmayı düşünüyorum. saolsun koxford (Aykut) arkadasımızın raporunda görmüştüm ilk ve ondan sonra birçok misina değiştirdim fakat effe bi başka.. şimdi tekrar ondan saracam makinelere. birde okuma blue fish öneriyorlar bakalım onuda deneyeceğim..
Arkadaşlar geçen gün diametreyle yaptığım ölçümlerde piyasadaki birçok marka beni kalınlıklarıyla hayal kırıklığına uğrattı. Birçok 0.35 mm misinayı ölçtüm, çoğu 0.40 mm yakın değerde çıkıyor. Bu farklarla üzerndeki çekerler son derece doğal.
Merhaba. At-çek avlarımda bu misinanın 0.25 mm olanı en severek ve güvenerek kullandığım monofilament misinadır; çok sağlamdır, hafızası azdır, pek güzel düğüm tutar ve esnekçedir. Çeker değeri üzerinde yazdığı kadar var mıdır veya Yücel Usta'nın temas ettiği üzere kalınlığı üzerinde yazdığından fazla mıdır orasını bilemem, fakat sizi yarı yolda bırakacağını sanmıyorum. Fatih Bey, kullanmanıza vesile olduğum bir ürünü beğenmenize çok sevindim, ürünü savunmak bakımından değil, bir başkasının hoşnutsuzluğuna vesile olmamış olmak bakımından Okuma Bluefish misinayı ben de kullanmıştım; o da fena bir misina değil, ama bence ef&fe latex super soft tuza daha dayanıklı gibi. Herkese en güzel dileklerimi yolluyor, elbette en güzel avları da diliyorum.
Tarık Bey merhaba. Maalesef Angel Kiss misina hakkında bir tecrübem yok. Fakat gıyaben tanıdığım Bergamalı bazı trofe levrek avcılarının bu misinayı kullandığını biliyorum. En iyi dileklerle..
LATEX İYİ 30 - 35 VE 40 KULLANIYORUM OLDUKÇA İYİ. BEKLEMELİ AV İÇİN TAVSİYE EDERİM. 40 LIĞI JİG MAKİNEME TAKTIM.
Valla ilgimi çekti bu misina benimde iyi gibi duruyo ki yarisi sallama olsa dahi fena sayilmaz.. Varmi istde bi yerde şuanda burda gördüm şurda gördüm diyen varsa söleyebilirse iyi olaiblir reklam sayilmaz umarim.
latex misine hemenav.com dan aldım diğer sitelerde de var. mukavemeti yüksek. eşkinaya atıyorum. mesela 30 lukla attım ucunda 35lik bedeb vardı. takıldı. 35 lik beden koptu 30 luk latex geri geldi. ama yine de abartı var gibi.. ama sonuç iyi.