Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us spot balıkçılıktan spariş ettim iyi bi fladen lead clıp
Samet bu ne hız ! Dün alacam demiştin, bugün yapıp forumda yayınlamışsın.Çok azimlisin kardeşim 2-3 denemeyle en iyi sonuca vararsın gibime geliyor. Okul'da sınıktın yok tabi 6ders görüp gidiyorsun eve sonra gelsin malzemeler kargo şirketleriyle zaman problemide çıkmıyor tabi Ben gibi hergün 10-12 saat ders görme .. Okul demişken, dersler güzel değilmi ? Dersleri harcama sezona daha çok var
O zaman keyfine diyecek yok Biraz bilgilendirirmisin bizi, nasıl sipariş ettin eline nasıl geçti ? Kapıda ödedin galiba herkesin kafasını kurcalıyor bu kapıda ödeme işi ama gayet güzel bir sistem değilmi ?
evet abi . abi telefondan spariş ettim bugün sordum kargo nerde diye telefonu kapatır kapatmaz geldi dün spariş etmiştim abi bu arada msn hiç açmıyosun ??? ))))
Sametcigim eline saglik.Hakikaten de cok azimlisin. Peki bu takimi nasil yaptin?Anlatma sansinvarmi?Mesela ben bunun nasil yapildigini bilmem Yada bir dahaki sefere asama asama fotograflarsan daha iyi anlariz. Guzel avlarda kullan abisi.Rastgele...
Güzel işler aferim Samet kardeşim.. Lakin derslerden ne haber onu da bi belirt bakiyim da daha çok tebrik edeyim.