Havaların bozuk olması nedeni ile yaklaşık 1 ay ava gidemedim ama bu sürede de boş durmadım bir kaç sahteler aldım ve sabırsızlıkla havaların düzelmesini bekliyordum. Dün baktım hava güzel günlük güneşlik önce çalıştığım otelin sahilinde dip oltası ile mırmır ve lokum avına çıktım, sanırım denizin biraz bulanık olması nedeni verimli geçmedi av, 2 tane ufak boy mırmır geldi onlarıda geri saldım. Bu hava ve deniz yarın sabaha süper olur diyerek gece 23:30 gibi telefonun zilinide saat 5:00 e kurarak yattım mrsparkle balıklar rüyama bile girmişti Sabah 05:00 de telefonun alarmı çalmadan ben kalktım ardımdan o çaldı az bişiler atıştırdıktan sonra taze çay var düşüncesi ile güvenliğe gittim (kapalı dönemde otelde kalıyorum nöbetçi müdürcülük oynuyorum ) bir bardak sıcak çayda içtikten sonra yola düştüm yaklaşık 20 dakika yol yürüyeceğim, at çek yormuyor ama o yol adamı mahvediyor cyr Avlak yerime geldiğimde bulunduğum bölümde 3 kişi vardı gecede gelmişler hepsinin yüzünde kar maskesi :laughing: dedim donmuş bunlar karşı taraf baya kalabalık 7-8 kişi vardı. günaydın nasıl varmı birşey diye sorduğumda olumsuz idk cevap aldım. Hayırlısı deyip kamışı hazırlayıp meşhur spro natural bait fish de taktıktan sonra su ile buluşturdum. Bu arada şunuda söyleyim benim aldığım spro natural bait fish 10 cm uzun ve uygun zoka bulamadım ama biraz uzun olup iğnesini pek beğenmediğim bir zokayı takmıştım, 2-3 attıktan sonra spro ya bir vuruş aldım ya ben erken tasmaladım yada balık tam tutamadı ve ağzından kaçtı. Hemen aynı bölgeye bir iki daha attım bu sefer kancaya taktım ve balığın şapurdusunu duydum reeling az bişi çektikten sonra maalesef balık kancadan kurtuldu cyr içim cızzz etti valla, kancaya güvenmemekle haklıymışım banghead Altında ya da arkasında üçlü bir kanca olsaydı o balık kaçmazdı :hungry: bunları düşünerek çektim sproyu ve hemen yeni aldığım cam rapalayı takıp yine aynı bölgeye attım 2. atışımda levo yine zıpladı sert bir tasma ile ve kalamanın ötüşünüde duyarak aha aldım dedim reeling :thumb: biraz o biraz ben çekerek yordum levoyu reeling baktım direnç yok yavaş yavaş boşluk vermeden çekmeye başladım, levocuğum pes etmişti yan yan geliyordu :laughing: bulunduğum yer biraz yüksek olduğundan yukarıya çekmede zorlayabilecekti, orada bulunan arkadaşlara kepçe sordum maalesef dediler bir iki adım kayalıklardan aşağı inerek (kaygan ve yosunlu) misinadan tuttuğum gibi çektim levomu mrsparkle kereta pekte yakışıklı idi :thumb: hemen cep telefonu çıkartarak sizler için bir resim çektim oracıkta. Daha sonra 2 saate yakın çeşitli sahtelerle at çek yapsamda ne bir vuruş aldım nede ortada levo gördüm. idk Bugünlük bu kadar diyerek toparlandım ve o 20 dakikalık yolu yürümek için yola çıktım. :hungry: Bakalım müsait olursam akşam gün batımında bir daha gideceğim, 1-2 tane daha yakalayabilirsem reeling akşama personellere ziyafet çekeceğim :thumb: Tekrar görüşmek üzere, daha iyi ve irilerin sizlerin olması dileği ile. Yakışıklı levom :thumb: Tam tamına 42 cm geldi Levo atladı ama kanca iyi olmadığından takamadım. Spro benden geçer not aldı, atışı ve yüzüşüde güzel fazla batmıyor nerdeyse su üstü diyebilirim. Buda 5 TL ye yeni aldığım cam rapala. atışı süper baya uzağa gidiyor, yüzüşüde güzel su üstü geliyor WTD aksiyonu verebiliyorum ama gel gelelim balık biraz yan yatarak geliyor sanırım dengede sorun var :laughing: Levo beğendiğine göre sorun yok demek :thumb:
Salih abeeeey yapmışın yapacaaanı yineee.Maşşallah yakışıklı ve ihtişamlıııı.Abi silikona bakınca inan atlayasım geldi bu aradaAma cam sahteye gelmesi de ayrı bir sürpriz olmuş hakkaten.Bu arada belekte hangi otelde çalışıyosun abi iyi bilirim oraları???Artarak devam etsin işşallaaaaaaah yarebbimmmm!!!!Bu arada minekopu ihmal etmeeeeeee!!!...
Teşekkür ederim Metin kardeş. He yahu silikon çok orijinal duruyor, adamlar yapmış ama uygun kancalarıda takıp satsalardı Valla cam sahte çok hoşuma gitti, beklentilerim var hala onda reeling eski silyum şimdiki magic life da çalışıyorum, yolun düşerse beklerim :thumb: Az önce sahilden geliyorum 7-8 balıkçı var ama gördüğüm kadarı ile pek verimli bir avları yok, havada yine bozmaya başladı yarın sözde yağmur yağacak diyor metroloji ama sanırım akşama başlar gibi. bakalım niyetimde akşam suyuna da gitmek var yağmazsa inşallah. Görüşürüz kardeş, darısı ve daha iyisi sana gelsin levreğin
Abi o silikona texas rig uygula.Banko iş yapar.Av marketi.com da veya diğer sponsor sitelerimizde var.O silikona hakkaten ben yakalandım sanırım Hele bi Antalyaya yolum düşsün uğrarım yanına abim:thumb:
abi şeytanın bacağını kırmışsın hemide yeni sahte ile tebrik ederim vallah ben sinirden patlıyacağım artık dün ortalık düzeldi dedik yarına su biraz olsun çamurdan arınır dedik,yine hava bozdu yağmur var suyun çamuru gitsin yağmuru takmıyacağım o denli oldum yani
Maşallah abi çok güzelmiş levo Cam rapala işini yapmış, bundan sonra da çok canlar yakar gibi, baksana birde bir :thumb: İnşallah akşam suyu da keyifli geçer. Haberleri merakla bekliyoruz.
Kadir kardeş, hava bozuk sonra hastalık falan derken burada senin raporlarınla avuttuk kendimizi :thumb: bu sabahki fırsatı değerlendirdik ama hava yine bozuyor. yürüme yolu olmasa sorun değil ama orada yağmura bir yakalandınmı kaçacak saklanacak yerde yok idk dört gözle senin raporlarınıda bekliyorum, birde şu spro ya mantıklı bir çözüm bul balığın şeklini şemasını bozmayacak şekilde :thumb:
teşekkür ederim kardeş :thumb: evet cam rapala görevini yerine getirdi ve hakkını verdi ama bende bir iki rutuş yaptım rapalada altan ve üsten bakınca ortası boş bir cama benziyordu simli öje aldım al ve ortadaki boşluğu öje ile boyadım aynı balık karnı gibi oldu :laughing: hava iyice bulandı ama gideceğim birazdan, fazla kalmam ama 2 saat deneyeceğim, gelince yazarım buradan :hungry:
Sevgili Salih Tebrikler. Yakışıklı bir paşa almışsın. Silikonlarda, yaşamış olduğun sorun, geneldir. Bu birazda saldırış yeri ile ilgili bir sorun. Ama sonuçta diğer sahteyle kandırmayı başarmışsın. Herdaim keyifli avlara... Sevgi ve selamlar.
Teşekkür ederim. bakalım ne gibi çözüm bulacağız biraz araştırmak lazım silikonluları nasıl daha iyi değerlendirebilmemiz için. Teşekkür ederim arkadaşım.
Valla helal olsun Salih abi. Biz 25 tl'lik orjinal Ges'e atlatamadık. Sen 5 tl'ye aldığın Cam sahteye atlattın. Ustalık bu olsa gerek. Tebrikler, afiyet olsun. Bende çiftlik çuprası aldım kilosu 12 tl'den. Onları pişirecem şimdi Hava buz gidemiyoz balığa. Senin rapor ilaç oldu. Çok ta güzel yazmışsın. Ellerine sağlık. Rastgelsin...
Kudur kudur şu gesler kaç gram çok merak ediyorum ya prokeçinkileri alıyım diye düşündüm abooowww bi baktm 30 gr diyor surf kamışla atsam daha iyi diye düşünüp vargeçtimidk idk idk