Arkadaşlar haftaya levreğe gideceğim meradaki dalgıç bir arkadaş 4 kg ye yakın levrekler görüyormuş 3 gündür bir denemek istiyorum fakat en iyi neyle olur rapalalarda ve kaşıklarda hangisi iş yapar sorayım dedim Mera: Rapalalar ve kaşıklar : Rapala ve kaşık tavsiyeniz olursa iş yapacak seve seve değerlendiririm Saygılar
Biriside cevap vermez mi arkadaş. Nerede avlayacağın önemli. Şehir olarak söyleyebilirsin. Ayrıntılı meraya ihtiyaç yok. Mümkünse söyleme de. Çünkü şehre göre yam de değişir. Ama zarganayı unut. Lüfer avlayacaksan belki iş görebilir ama levrekte sanmam. Kaşık özellikle akdenizde işe yarar. Diğer sahteyi de egede kullanabilirsin. Ama benim vazgeçilmez sahtem levrekte kefal görünümlü olanlar. Yahut canlı kefal. Birde yeşil fosforlu silikon. Ama levreğin bu mevsimde sahteye çok atlayacağını sanmam.
Burak ağabey avlak şilede fakat tam adres dediğin gibi vermiyorum.Levrek bu mevsimde en iyi neye atlar peki vede takım çantası yeniliyorum bundan sonra tekne ile vede boğazdada avlanacağım takım çantasında mutlaka olmalı dediğin sahteler kaşıkalar varmı acaba ?
Sana bir adet ağır kaşık lazım kesinlikle.Ve birde tüylü çapari. Üstatlar okudukça daha ayrıntılı bilgi vereceklerdir mutlaka. Tabi hala sitede kalan bakmak dışında sorumluluk sahibi birkaç kişi konunu görebilirse
Karadeniz levreği genel de açıktadır. Özellikle bu mevsim slikon kullanmanızı tavsiye ederim. Rapalaya atlaması biraz zor. Akşam suyunda kaşıkta denenebilir. Mutlaka dalga ve köpük olmasına özen gösterin. Bol şans.
Yorumlariniz icin tesekkur ederim peki tavsiye edeceginiz sadece levreklik degil rapala kasik slikon varmi
şunlar http://www.avmarketi.com/asp/product/4931/RAGOT-RAGLOU-Zargana-55mm renk olarakta bg,mg,sg/hg kullan derim
Bütün Herkese Rastgele Saygın balıkçı arkadaşlarım, sizlerden Levrek hakkında bilgi almak istiyorum, Trabzon da bulunuyorum. Of ilçesinden tutunda Beşikdüzü İlçesine kadar olan kıyı kesimlerimizde en güzel levrek avını nerde yapabilirim, bilgisi olan dan yardım etmesini rica ediyorum. Teşekkürler...mrsparkle
Sabah 5 te avlakta olacağım zaten yazlığın dibi olduğu için sanırım avlakta 1 gün kalacağım yarın aksam ustude döneceğim
silikon olarak raglou beyaz, mavi beyaz ve simli şeffaf silikon kullanabilirsin. levrek bu zamanda çok nazlı ve rapalayı çok seçiyor.
kırmızı kuyruk kaşık levrekte kendini kanıtlamış bir kaşıktır zamanında avlanılırsa balık alınabilir.