tüm forum üyelerine merhaba uzun zamandır bir av raporu vermek kısmet olmamıştı yaz boyunca gerek sivrice gerekse antalya meralarında balık tutma şansım olsada balıkları raporlayamamıştım. Ancak salı gecesi yaptığımız av neticesi yalovanın güzellerini görünce paylaşmak istedim. Salı akşamı çok sevoiğim av arkadaşımdan gelen haberle hemen toparlandım ve gece saat 22:00 gibi avlağa vardım ben geldiğimde arkadaş yaklaşık 1.30 saattir atıyordu ve birşey çıkmadığını söyledi tam konuşurken oltanın ucu müjdeli haberi verdi gelen 2 kg civarı levrek bana hoşgeldin diyordu bu sevinçle salladığım oltama saat 23:30 civarında yaklaşık 3 Kg lık levrek vurdu kısa stresli ve zorlu ama keyifli mücadeleden sonra onuda kıyıya almayı başardık. o saatten sonra oltalarda hiç hareket olmadı bir ara sıkıntıdan yer değiştirip rapalayla sarıkanat veya lüfer denedim iki kere oturmayan iğneden kaçan ve iki tanede livara giren balık neticesi sabaha karşı ava yorgun ve mutlu şekilde son verdik hepinize rast gelsin. kamış: shimano beastmaster 3.30 Makine: daiwa Saltist 6000 H misine :Tsunami 40 lık. iğneler: hayabusa 1 ve 2 numara takım: klasik 2 köstekli dip yem: canlı teke
Tebrikler ikisi de çok güzeller. Yalova merkezde sahte veya silikon ile şansımız olabilir mi? Önümüzde ki hafta 3 günlüğüne Yalovada'yım özelden mesajlada olabilir, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Devamı rast gelsin...
Tebrikler guzel av.. Levregin en cok sevdigi canli tekedir.. duba ile canli teke levrek icin bire bir yem..