arkadaşlar görüntü çok kısa ama sinir bozmak için birebir...izlerken bir adamın boyuna birde eline aldığı levreğin boyuna bakın.... http://www.youtube.com/watch?v=KWh_DW3Ng7A&feature=related videoları youtube dan izleyemiyorsanız yapmanız gereken işlem çok basit...mausenuza sağ tıklayıp linki kopyalayın...daha sonra www.beatfiltering.com sitesine gidip...orada yazan adres kısmındaki www.youtube.com yazısını silip linki oraya yapıştırıp enter tuşuna basın yada begin browsing yazan yere tıklayın...karşınıza bir harf dizini çıkacak onuda alttaki kutuya yazıp enter diyin ve işte videolar sizlerle...keyifli seyirler...
levreğin solungacından kolunu nasıl geçirmiş abi o? testere gibi dikenler var orada?! (soruyu gerçekten levrek mi o diye sormanın başka şekli )
abicim inanılır gibi değil, ben eşkinaman murattan ders almayı planlıyorum bu hayvan için ( lafın gelişi gibi oldu ama gerçekten hayvannn) ama bi baksın bakalım videoya yok ben böle bişi görmedim-tutmadım-tutamam-tutturamam derse.... canına sağlık der izleriz sık sık
sen at-çek i öğret, gerisini deneriz bu arada sahteler hala bagajda, unuttum resimlerini çekmeyi. yarın işyerinden halletmeye çalışırım. levrek için ideal diye aldım( anlatmıştım). haftasonunuda ayarlayalım vallaha