Selamun Aleykum Arkadaşlar, bugünde hava şartlarını uygun görür görmez evde duramadım ve ağır ağır av mıntıkama doğru yol almaya başladım..İşte o avımdan bir kaç kare fotoğraf ve bilgi. Şehir : Ordu Av Saatleri : 14:30 - 17:00 Levreğin Yakalandığı Saat (Oltaya Vurma Saati) : 15:22 - 15: 41 Kullanılan Misina : Yeşil Soft Renk 0.40 beden 0.35 Köstek Kullanılan Yemler : Yengeç, Sülünez Buyurun.. Fotoğraflar.. Rastgelsin..
Balıklar çok güzel görünüyorlar tebrikler!! Size nacizane bir tavsiyede bulunmak istiyorum. Misina kalınlıklarını biraz daha inceltebilirseniz daha iri balıklar alabilirsiniz.
Yücel benden önce yazmış, ama üstüne basmak isterim yazdıklarının, misina kalınlıklarını gerek beden gerek ise kösteklerde düşürebildiğiniz kadar düşürün. Göreceksiniz ki yakaladığınız levreklerin hem boy ve kiloları, hem adetleri artacaktır. Tabii ki bunları uydularken, tebliğleri unutmayacağız Ayrıca bir tavsiyem yem olarak yengeç ve sülünez yerine canlı yem kullanmanız olacaktır. Rast gelsin diyor, daha irilerinin iğneninize takılmış olmasını diliyorum.
Gökmen kısmetinde bu güzel levrekler varmış dahada büyüklerini yakalamanı dilerim afiyet olsun rastgele
tebrikler güzel av olmuş, levrek benim de tutmaktan en haz aldığım balık ama uzun zamandır tutamadım, inşallah bana da en kısa zamanda kısmet olur... nice güzel avlara, rasgele...