Yine haftasonu yine kayınpederdeydik. Cumartesi gece 23:00 da yatmıştım sabah saat 5 e kurmuştum saatimi uyandığımda kayınpederin saati çalıyordu saat 7 de. Kalktım avlağa gittim 2-3 haftadır çıt yoktu hemen evin altındaki dere ağzından. Saat 08:30 civarı döndüm. Saat 12 civarı başka avlaklar bulmak amacıyla atladım arabama. Çeşitli bölgeleri denedikten sonra küçük bir dere ağzı gördüm. Sağında ve solunda yakın T ler vardı. Soldakine gittim tık yok sağdakine doğru ata ata devam ettim. Sağdaki T yi de tavaf ederken arkadaş aradı gel hamsi ızgara var dedi. Ateşi yakıyoruz. Avı bitirmek üzereyken sahtem T nin önünde bulunan kayaya takıldı yine demeye kalmadı kafa darbeleriyle güzel bi balık olduğunu belli etti. Örgü misinamla ilk balığımdı. T biraz yüksek olduğu için çıkaracak bir yer araraken bir taraftanda kalamayı açmıştım. Sahteme baktım 2 kancada balığa geçmişti misinamında normalde 15 kg çekeri vardı. Bunada güvenerek balığı gezdirip bir süre yordum. Daha sonra gözüme kestirdiğim en yakın yere balığı getirdim, misinayı tuttum ve balığı aldım. Bu arada akşam üstü avlağıma döndüğümde bir arkadaşla tanıştım. Kendiside levrek peşindeydi. Bana Of dan aldığı el yapımı 25 cm lik zargan sahtesini gösterdi. Biraz tuzluydu ama bayağı iş yapıyormuş. Özellikle gece. Bir daha görüşmek üzere telefonlarımızı aldık. Sahte: Pelikan Kyrpton 15 http://www.avmarketi.com/content_files/prd_images/vr/500p/krypton_scala.jpg Kamış : Shimano Bassterra Misina : Sufix 0.23 örgü Makine : Catana 4000FA
Tebrikler Mehmet, içinde bulunduğunuz doğanın kıymetini bilin. Sadece balık açısından söylemiyorum. Otu, kuşu, böceği hepsi birbirinden güzel. Keşke fırsatım olsada karadenizin her köşesini santim santim gezebilsem. Ayrıca levrekde çok güzelmiş...
Teşekkür ederim. Teşekkürler. Tekrardan teşekkürler. Kardeşim askerde ona ayırıyorum bunları Teşekkürler. Açıkçası bulunduğum bölgenin kıymetini bildiğim için dışarda çalışamadım. Gelirseniz beklerim Teşekkür ederim hepimize
Tebrikler Mehmet Bey, bu raporda en önemli şey, raporda levrek olması değil Trabzon da yakalanmış olmasıdır diye düşünüyorum. Daha büyüklerine rast gelmesi dileğiyle.
Teşekkür ederim. Önemli olan Trabzon' da yakalanmış olması derken anlamadım açıkçası. Trabzon' dan rapor olmaması açısındanmı söylediniz?