Bugün eşimin kardeşleriyle mangalı kararlaştırmıştık. Özellikle deniz kenarını seçmiştim tabiki . Mangalı yaptıktan sonra semavari beklerken at-çek yapmaya karar verdim. Kamışın ucunda her zaman olduğu gibi ilk tercihim pelican vardı. Hava yeni kararmış ve dolunay vardı. İlk başlarda normal hızda sardım. Sonrasında ise yavaş sarmaya başladım. 3. veya 4. atışımda sahteme küçük bir dokunuş hissettim. Aynı bölgeye sonraki 2. atışımda balığı aldım. Yine takımıma güvenerek balığı sığ bir yere çekip dışarı aldım. Takımım her zamanki gibi; Kamış:Shimano Bassterra Makina:Shimano Catana 4000 FA Misina: Sufix 0.23 örgü Sahte: Pelican Neon 15 / 115mm Yer: Dere ağzı ile T arasındaki çardak önü Saat:17:30 Eşim ve Ben Uploaded with ImageShack.us Levrek Uploaded with ImageShack.us Baldızım(Balık arkadaşım) Uploaded with ImageShack.us
Allah neşenizi hiç bozmasın kardeşim...karadeniz den güzel seri devam ediyor...unutamadığım trabzona kucak dolusu selamlar...
Çok güzel raporunuz için tesekkürler, avınız içinse tebrikler kardeşim.. o yüzlerinize yansıyan mutlulugu dilerim herkes birgün yaşar.. saglıcakla..
Amin Sabah tekrar gidicem. İnşallah 1 tane daha ekleriz. Aleykümselam her zaman bekleriz Teşekkür ederim. Aslında o güzellik hep bir arada olmamız. Teşekkürler Nurettin. İnşallah gelir yakında
demek ki levrek avlamak için çok çok pahalı sahtelere gerek yok.yeterki avlak güzel olsun...ellerinize sağlık...
Tebrik ederim.Amatör ruhunuz ve yakışıklı avlarınız devam etsin.Allah mutluluğunuzu da bozmasın inşallah.
Tebrikler, Mehmet harika bir av çok sade ve güzel bir anlatım. Ne gerekiyorsa tek tek yazmışsın helala olsun. Levrekte kuzu kuzu yatıyor O pelican maketin sardalya sahtesi boğazda lüfer avında kullanılıyor. Oldukca uygun bir fiyata işyapan bir sahte ellerine sağlık Bizde koleksiyon ürünlerini toplar gibi gözde parçaları arayalım. Demmeki balık sahteye verdiğimiz paraya değil uygun anda uygun yerde sahteyi balığa sunmaya bakıyo. Bunu tekrar hatırlattın.Tekrara tebrikler avlarının bereketli olması dileğiyle
Teşekkürler. Teşekkür ederim. Evet haklısınız. Bu sahtenin aldığı 4. balık bu. Çok teşekkür ederim. Amin Teşekkürler. Paylaşmak daha güzel Teşekkür ederim kardeşim. Ama insan yinede kendini alıkoyamıyor para harcamaktan Bayram nedeniyle 3 Daiwa Saltiga ve 2 tanede mag popper sahtemin teslimatı aksadı. 4 tanede Rapala Long Casting serisinden almıştım. Ama açıkçası yüzüşü Pelicanın yanına gelemez bence. Pelicanın boyası biraz erken soyuluyor. Ama yinede ilk tercihim. Bu arada balığın midesinden çıkanlar 2 yengeç 1 kaya balığı. Hayvancağız doymamış bide benim sahteme atlamış
Çok güzel bir rapor. Tebrikler. Allah mutluluğunuzu bozmasın. Benim yakaladığım levreklerin çoğundan da yengeç çıkmıştır. Ama ne yazık ki levrek oltadaki yengece atlamıyor. Renklernin bozulmamasını istediğiniz rapalalarınız için eşiniz biraz kızacak belki ama oje parlatıcıları koruma amaçlı olarak çok işe yarıyor.
mehmet hiç şaşır madım levreğin en kötü açlık hissetiği zamanlarda bu yemleri çok severek yiğiyor özelliklle bir ara benim avlandığım yerde bi kayabalığı furyası başlamıştı millet liman içinde kaya balığının popilasyonunu etkilemişti
Yaralı yerleri renkli ojeyle modifiye ediyodum. Ama koruma amaçlı kullanmadım Denerim Teşekkür ederim.