Yine her hafta olduğu gibi Araklı daydık. Saat 20:30 da eve geldik. Ben bişeyler atıştırıp Murat'ı almaya gittim. Oda benden telefon bekliyormuş Dere ağzına geçmeden önce çardağın önünü bi deneyelim dedim. O yine boru kurduyla atıcaktı. İlk başta 15 cm lik Daiwa ile denedim . Sağlı sollu denemelerim sonuç vermeyince kutudan 0 çıkardığım favorim herşeyim Pelicana sıra geldi. 5. veya 6. atışımda balık sahtemdeydi. Ama bu seferki dişliydi. Kalamayı alıp götürüyordu. Büyük balık dicem ama fazla kuvvet hissetmedim. Bi ara 6-7m kesintisiz gitti Sağa gitti olmadı, sola gitti olmadı bu sırada durulunca sıra bendeydi başladım sarmaya. Kıyıya yaklaşınca hemen kafanın alt bölgesinden tek kancanın takılı olduğunu gördüm. Sanırım bundan dolayı kafayı rahatlıkla hareket ettirip misinayı götürüyordu. Murat hemen alalalım kıyıya dedi) Dur dedi ben kaldırırım Olmaz dedim öyle kaldırılmaz. Hemen etrafta uygun bir yer bakınırken Murat'a 10m uzaktaki arabanın anahtarını verip keçeyi almasını söyledim. Balığı hemen kepçeleyip kenara aldık. Mezurem evde kaldığı için orada ölçemedim ama evde 52 cm geldi. Kamış:Shimano Bassterra Makina:Shimano Catana 4000 FA Misina: Sufix 0.23 örgü Sahte: Pelican Neon 15 / 115mm Yer: Dere ağzı ile T arasındaki çardak önü Saat:21:40 Murat Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Mehmet tebrikler senin raporlarını okudukça Mersin için ümitlerimi korumaya devam ediyorum ellerine sağlık güzel bir av olmuş.
Mehmet tebrikler, çok yakışıklı bir levrek yakalamışsın, at-çekle yapılan av raporlarında sahteleride fotoğraflarsak faydalı olacağını düşünüyorum...Nicelerine rasgele...
Teşekkür ederim. Daha güzelleri sizi bulur inşallah. Teşekkürler Erhan. Darısı başına Çok teşekkür ederim. Avda kullandığım diğer sahteye ait fotoğraf konun içinde mevcut. Pelican ı ise bütün avlarımda kullanıyorum. Diğer raporlarımda linkleride mevcuttur. Takımı Levrek 3 konulu avdan kopyalayıp yapıştırmıştım ama linki kopyalamamış. Hemen editliyorum. Teşekkürler Teşekkür ederim. Teşekkür ederim abi. Amin teşekkür ederim. Teşekkürler
Sevgili Mehmet süper bir av olmuş. Paşa çok yakışıklı. Bereketli ve keyifli avlarının devamı dileklerimle, rastgele...
ooooff off millet levrek paylaşımları yapıyor biz haala yerimizde sayıyoruz yok benim meraya kıran girdi 3 haftadır levreği görene altın verecekler hergün merada 3 4 saat atçek yapıyorum,denemediğim sahte kalmadı,silikonu na kadar denedim,yokki yok,levrek den hariç bilimum harami tutuyorum,bu gün resmen turna şovu yaptım,o kadar atçekci nin arasın da,diğerleri sadece iç çekebildiler ama levrek gözükmüyor kaç zamandır,levreği geçtim küçük ispendek tutar salardım,onlar da piyasada yoklar,nere gitti bu levrekler şaştım kaldım vallah, güzel av olmuş kardeşim eline sağlık,levrek çok güzel maşallahı var,avın her zaman daim olsun,sanırım ben bir kaç güne kadar levrek duasına çıkacağım avatar dan başlıyayım,belkim levrek levreği çeker
abi bir ara düşünelim bu hoca işini bu arada daiwa ya atlamıyan levrek gel sen pelikana atla hayret ki ne hayret boyundan büyük iş çıkarmış bende bir tane pelikan sahte vardı,bu gün onu merada hollandalı bir balıkçıya sattım adam atçekçi imiş,merayı ve benim malzemeleri görünce,istedi verdim,pelikan ve strike pro nun minik sahtesini verdim,10 euro sunu aldım,bana gelişi de o fiyatdı, adam siftah yaptı her 2 sahte ile de turna tutdu pelikan ucuz filan ama iyi iş çıkarıyor
kadir bizden iyi hocamı var ayıp etdin. kısagünün karı iyi etmişsin buarada ticaret işine valla sevindim