levrek 8,5 kg

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında müjdat tarafından paylaşıldı.

1. müjdat

müjdat müjdat turan

sabah suyunda merakına yenik düşerek agaşona geldi

2. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Maşşalah ne kadar güzel bir kuzucuk bu.

3. Dinçer Çelik

Dinçer Çelik Dinçer Çelik

Favori Kamış:
    Zıpkın
    Tebrikler, yakışıklı balık :)

4. cem76

cem76

Favori Kamış:
    olta,zıpkın
    En İyi Avı:
    levrek 14 kilo,kırlangıç 5 kilo,kalkan 8 kilo,karagöz 6 kilo
    bu balık sonbahar levreği eski resim sanırım

5. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Tebrik ederim..

Agaşon a yattıgınız derinlik ve dip yapısı hakkında bilgi verebilirmisiniz?

6. gülbaharlar

gülbaharlar gulbaharlar

Favori Kamış:
    el oltası, kamış
    En İyi Avı:
    13 kilo aynalı sazan
    tebrikler arkadaşım

7. ıceman

ıceman orhan

En İyi Avı:
    kefal,zargana,lüfer,mırmır
    bende bigada okurken dalardım oralarda harika bir av olmuş.ilçe bazında nerede olduğunu belirtebilirmisin.hatıralarımı kurcalıyayım,tekrar tebrik ederim:)

8. müjdat

müjdat müjdat turan

derinlik 2 mtre dip yapısı kayalıkların bittiği kumluğun başladığı yer

9. can1963

can1963 Recep Can

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna 2,5kg
    Maşallah maşallah nazar değmesin..Tebrikler.

10. arzu_ipek

arzu_ipek Arzu

Favori Kamış:
    BEYNİM
    En İyi Avı:
    TASUCU
    Ellerinize Sağlık

11. wolfalone

wolfalone SERDAR

Favori Kamış:
    AlbaStar Morlion kamış,Banax SX 2000 Makine
    En İyi Avı:
    İznik sazanı 5,5 kg Turna 3 kg
    Tebrikler süper bir balık gerçektende ;)

12. carpe

carpe

Favori Kamış:
    olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    3.7kg levrek 8kg sazan
    Teşekür ederim.

Tekrar tebrik ederim..

13. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Muhtesem bir levrek.Mujdat Bey tebrik ederim. Dahasina rastgelsin.Zipkincilik hakkinda usta arkadaslarin bilgileri oldukca seyrek geliyor siteye.Bizlere daha aydinlatici bilgiler verebilirseniz cok memnun olurum.

Saygilar...

14. müjdat

müjdat müjdat turan

hüseyin bey merak ettiğiniz konular olduğunda burdan sorarsanız elimden geldiği kadar yanıtlmaya çalışırm ..teşekkürler

15. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Vasllahi ben zipkincilikla ugrasan bir insan degilim.Ama denizle avcilikla ilgili duzgun konulari okumaktan cok zevk alirim.Bu yuzden spesifik olarak sunu anltin diyemem.

Ilgimi ceken genel olarak konular mesala

1-Turkiyedeki Zipkincilik sporunun su anki durumu.Derneklesme var mi?Bir vizyon yaratilmismi?
    2-Yarismalar, organizasyonlar var mi?
    3-Uluslararasi zipkin federasyonuyla iliskili bir federasyonumuz var mi?
    4-Ornegin sularimizda kilic baligi var ve diger ulkelere nazaran cok buyuk kiliclar kiyilara girebiliyor. Bildigim kadariyla Uluslararasi zipkin federasyonunun halen kilic hakkinda kayitli dunya rekoru yok.Ulkemizde bence bu rekor bu sartlar goz onune alinarak cok kaloylikla litarature girebilir.Yani kilic uzerine bir dunya rekortmeni cikarabiliriz.Boyle bir calisma var mi?
    5-Mentalite nedir? Halen herkes onune gelen baliga zipkin salliyor mu?Orfoz ve gece avciligi yapilmamasi hakkinda toplumun bilgilendirilmesi, zipkinla ticari balikcilik yapanlara karsi onlem alinmasi, cevreci sportmenlik ve avcilik ahlakinin islenmesi gibi konularda faliyet gosteren degerli zipkinci lider arkadaslar var mi, bu yonde genc arkadaslar yetistiriliyor mu?
    6-Teknik bilgiler ozellikle degisik baliklarin zipkinciya av vermesi...Mesala cupra konusunda baskin metodunu onermistiniz. Ya kefal, sinarit, akya, kilic, levrek, nebileyim bir cok balik var.her seyden evvel toplam olarak kac tane av teknigi var.Tuyolar, ayrintili anilar, bu ise aski irdeleyen yazilar, malzeme haberleri..
    &-Sorunlarimiz, umutlarimiz nedir...VS..Vs...

Bunlar hakkinda ne olursa okurum. Ve baskalarininda zevkle okuyacagindan eminim.

Gercekten iyi ve bu aski derinden inceleyecek ve bu sporu anlatacak karakterlerin eksikligi hissediliyor. Onur diye bir dostumuz vardi, cok yetkin bir zipkinciydi.Onu artik sitelerde aktif goremiyorum ve ozellikle bilgi ve sunum acisindan onu veya onun capinda bir zipkinciyi okumayi, izlemeyi ozluyorum.

Burda cok sevdigim bir zipkinci arkadasim var.Ugur Dumlu Bazen onunla baliga gideriz veya o dalar ben onun yaninda gazeteci gibi takilirim.Dalislarini fotograflar, oykulerini kaleme alirim. Fakat bu Ulkeye yeni geldigi icin henuz pek cok zorluk icersinde.Sanirim seneye daha fazla zamani olur , avlarini artirir ,sitelere verecek zamni olur.Ama nede olsa biz yurt disindayiz.Baligin cennetindeyiz. Yani insanlar biraz daha memlekette ne olup bittigi hakkinda aydinlanmak istiyor.Cunku daha erisilebilir. Yeni Zelandada yaptiklarimiz en fazla renk katar , muhabbet olur.Ama gercek bir liderlik dogurmaz ki ben bu konularda Ulkemde guzel isler cikaran, seckin zipkincilari ozellikle boyle sitelerde gormek istiyorum.Zipkincilik siteleri biraz daha ketum ve kendi icne kapanik geliyor. Balikcilik sitelerinde specturum ve uye profili cok genis. Buyuzden boylesi arkadaslari buralarda gormek ve takip etmek cok isterim.Cok da faydali olacagina inaniyorum.Cunku o isinde gercekten ayri bir buyusu var.

Umarim kendimi ifade edebildim.Avlarinizi gordum ve cok yetkin bir zipkinci izlenimi dogurdunuz bende.Bu yuzden bu dusuncelerimi paylasmak istedim.Sizi ve sizin gibi bu ise gonul vermis arkadaslari biraz daha aksiyona davet ediyorum kisaca...

Sevgiyle, saygiyla, saglicakla... Once guvenlik, sonra balik ama herseyin kadri biraz kismete kalik... Size saglikli dalislar, enfes baliklar ve hayirli kismetler dilerim...Kendinize iyi bakin.

16. balikicimurat

balikicimurat murat

Favori Kamış:
    olta,kamis,siyirti,birakma
    En İyi Avı:
    akya....13.5 kg----levrek4.3 kg
    boyle bir ava sapka cikarilir,,,,tebrikler,,,,,o ne guzel bir yaratik
    aman allahim....bizede nasip eyle....yarisinada raziyim...lol..hehehehehe

17. müjdat

müjdat müjdat turan

hüseyin bey Türkiye'de zıpkıncılar olrak bir denreğimiz var derneği kuralı 2 yıl oldu derneğimiz çok aktif derneğin düzenlediği yarışmalar oluyor organizasyonlar oluyor ayrıca yasak avlara karşı derneğimiz ciiddi çalışmalr içinde .bende derneğin ç.kale deki temsilcisyim..

tssf nin düzenlediği yarışmalr var her yıl oluyor burda türkiye milli takımna sporcularımız seçilyor bu seçilen sporcularımız ululararası yarışmalara katılıyor .

kılıç balığıyla ilgili bir çalışma olduğunu duymadım olacağınıda sanmıyorum bu tamamn bireysel bir av olur bunun uluslaarası bir boyutunun olacağını hiç düşünmedim ..

hüseyin bey malisef yasak iş yapanlar çok fazla bunların önüne geçmek imkansız gibi duruyor. ben burda defalarca ceza kesilmesine rağmen yine gidb gece nargileyle dalanlara çok şahit oldum bizlerin yapması gereken bundan sonraki dalışa başlayan arkadşlarımıza bu konuları çok ii anlatıp güzel örnek olarak faydalı olmaktır. tabi bu konularda çalışma yapan arkadaşlarımız var

hüseyin bey uğuru gördüğünde slm söylersin yine ben yazmay devam edicem ..benimde zamanım kısıtlı onuniçin kısa kısa yazdım kusura bakmayın ..teşekkürler.