Bu akşam saat 19:30 gibi arkadaşlarım Serhat ve Mustafa ile ava gittik. Deniz dalgalı, su hafif bulanıktı. Kısacası denizin durumu levrek için güzeldi. At-çek ler sırasında kıyıya 10-12 metre kala balık sahteye bindi. Hafif zorladı 1kg civarı sandım ilk olarak. Kayalık bölgede dalgada olduğundan yanıma kepçede almıştım. Mustafa'ya seslenip kepçelemesini söyledim. Mustafa gelene kadar bende balığı kayaların arasından yanıma kadar getirmişim. Mustafa da gelip kepçeyle balığı aldı. Balığı saat 20:30 sularında aldım. Balığı alan sahte Strike Pro JL-092 010. Mustafa da küçük bir tane tutup saldı. 22:15 gibi mera değiştirdik. Orada dere bulanık olduğu için Max-Rap FGFR kodlu sahtemi derenin akıntısına atıp bütün misinayı boşalttım. Yaklaşık kıyıdan 50m uzakta 30 cm civarı bir ispendek bindi. Balığı çekip saldım. Daha sonra başka vuruş alamadığımızdan avı 23:00 da sonlandırdık. Malum yarın mesaim başlıyor. Avlarda denenen diğer sahteler: Strike Pro Eg-063 005 küçük canavarım Savagear Prey 110 Dirty Silver
Az ve öz bir rapor,tebrikler Maxrap Fgfr cam cm idi? 11 den 17 ye kadar hepsinin av yaptığını görüyorum. Favori boyum 4 adet maxrap13 olmasına rağmen 1 adet 11 ve 2 adet de 15 aldım .
tebrikler güzel bir levro almışsın vallah bizde omuzumuza alacağımız günü bekler dururuz diğer makanı yokladım halen eski düzen devam.tadı yok..bir tane güzel bir kefal tutdum hemide ağzından bir tanede turna..2sinide iade ettim..
Tebrik ederim, gerçekten güzel ve özenilesi bir av öyküsü olmuş .Fotolar da çok güzel.Avınız daim olsun.